![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maLessef oLan oLdu we yenLdk qeri dönsü yhoq..ßnLardan ders aLırsak ßu yenLqi ii ßiLe oLaßLr..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Maçın hakkı beraberlikti bence de, Kayseri'nin istediği falan yoktu, berabere bitsin de gidelim havasındaydı adamlar, ama bi salaklık yapıp yedik golü, maç da öyle bitti işte...Ama bu maçı hocanın hatalarıylan değil oyuncularımızın gününde olmamasından dolayı kaybettik, Holo yok, Delgado yok, Nobre savaşıyor ama yeterli değil, Tello bi şeyler yapmaya çalıştı ama bi yere kadar o da, eee Denizli ne yapacak yanii, girip o mu atacaktı golü...Biraz sabretmeliyiz, yoksa bir sezonda 3 ü geçtim 4. teknikdirektörümüzü değiştiririz!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şaka mı bu adam ya yada ben yanlış maç izledim... isteyen taraf bizdik özellikle ikinci yarının başlarında çok istekli ve atak futbolu oynadık... kişisel hatayla başlayan sonra bütün takımın zincir şeklinde hata yapışıyla ve tabiki sayın denizlinin yanlış değişiklikleri sayesinde kaybettik... yanlış anlaşılmasın tabiki sabırlı olmalıyız bu bir isyan değil ... ama sen gitmişsin kişisel hatalarla maçı vermişsin sonrada geçip kayseri daha çok istedi filan diyosun ... benim sinirlendiğim taraf bu yoksa tabiki hatalar olur... bu gayet normaldir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sabir etmemiz lazim dicem ama malesef bu kelimeyi besiktas taraftari icin kullanmak garibime gitmeye basladi bence biz once bi kendimize sormaliyiz biz gercekten sabirli bir taraftarmiyiz tamam 4 senedir cok cefalar eziyetler cektik husranlar yasadik ama bundan bizim kendi payimizda varmiydi diye birazda kendimize sormamiz lazim bence sabir edin desem 4 senedir her gelen hoca icin ayni seyi soyledim sabir etmedik denizli daha en basindan istenmeyen bir adamdi bende dahil istemeyn kesim bayagi coktu simdi bu adama bari sabredelim desem bunun malesef mumkun olacagini sanmiyorum cunku sabir bizim lugatimizda yok olanda 4 5 maclik bir sabir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kayserinin hakkı nasıl olur yaw ? maçın hakkı beraberlikti.Ama biz holoskoyla uygun fırsatlardan yararlanamadık.Bobo oynasa farklı olur muydu bilemeyiz.Ama 78e kadar da sokulurdu kardeşim bobo insaf yani.Göz var nizam var.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Macin hakkiyla hicbirsey olmuyor, oyle bakarsan gecen sene macin hakki kac macda bizim lehimieydi ama sonucda ya kaybettik ya berabere kaldik bir suru puanlar kaybettik... onemli olan herseye ragmen, herkese ragmen hatta hakeme ragmen kazanmak
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mustafa hocanın futbol bilgisine hiç bir zaman lafım yhok ama sahada dökülen futbolcularımıza nasıl 80 dk dayanıyorda yedek kulübesinde oynamak için sans bekleyen hırslı futbolcularımızı kulubeye kapatıyorr tek bu anlayısına kızıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 hafta önce söyledikerim bir bir çıkıyor..Yeni hoca,3-4-3 sistemi ve en önemlisi yeni kondisyoner ile yeni antreman ve yeni yüklemeler..sonuç : Ertuğrul : 6 maç, 4 kayıp puan Denizli : 3 maç 5 kayıp puan.. Kimse Denizliyi eleştirmesin,o bu forumdaki herkesten daha iyi bilir futbolu,Ertuğrul da biiyordu.. Bir şeyi bilip bilmeden,oyuncağı kırılmış çocuk misali hoca gitsin diye tutturan arsız çocuk misali ; hocayı eleştirelere sözüm sıra Denizliye mi geldi..biz bunların olacağını söylerken bu takımın erken sezon açmaktan dolayı düşüş yaşayacağını ve ancak aynı hoca ile bu düşüşten çıkacağını, ve sabır gerektiğini söylerken birşeyleri bilip de söyledik.. Şimdi de Serdar a mı sıra geldi..geçen sezon sakatlıktan dolayı hiç maç oynamamış ,yeni neslin en iyi oyuncularından birini harcamak bu kadarmı kolay..Serdarın ilk yarı bitene kadar ancak düzeleceğini iddia ediyorum..Eee..hadi onu da gönderelim... Beşiktaş ta çok şey değişmeli kabul ..ama taraftarın kafası da değişmeli.. hemde acilen..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (03-11-2008 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oynattığı düzene bak . golden sonra hucum yapsan kaç yazar . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |