![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
bu sezon başladı başlayalı doğru dürüst bir hazırlık maçı izleyemedik.zaten yeterince soyuluyoruz digitürkten bide bu dsmart zıptıriği çıktı başımıza.hadi onada eyvallah ama neymiş efendim tek kanal olduğu için gesenin maçını yayınlamışlar ve bizim maçı ver(e)mediler. inanamadığım nasıl olurda hiç bir yönetici bu işe el atmaz.Nasıl olurda en az 10 milyon taraftarın bu maçı izleme isteği olabileceği (üstelik tatil günü) akıllarına gelmez.Madem Beşiktaş'ımızın yayın hakkını sattınız yani biz beşiktaşlıların haklarını sattınız öyleyse verin kardeşim hakkımızı.Olur mu hiç? Nasıl olsa paralarını alıyorlar Beşiktaş'lıda ne halt ederse etsin. Ya bu zihniyetteki yönetimin takımı ne kadar iyi olabilirki.en iyi niyetle Allah belalarını versin diyesim geliyor ama bela dönüp dolaşıp bizi buluyor.Ya sabır yönetim ya sabır!!!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |