![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Devamını aynı şekilde de resmi lig maçlarında bekliyoruz ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hadi hayırlısı maçı d smart vericekti hani noldu mtk fb maçını verdi çok lazım sanki
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yakışır kartallarımıza ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yakışır
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado bu sene cok farklı oynuyacak bu sezon basından bellı oldu allah yolumuzu bahtımızı acık etsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inş. umuyorumki hep böle devam eder gerçi kocaeli zayıf bi takmdı nasıl 1. lige çıkmşlar hala anlamaış değlm.maçı izledim böle zayıf bi takm görmedm.bizmkiler çok rahat aldı maçın sonuna kadar as takmla devam etseydik daha farklı olurdu bu maç emin olun. nese önmli olan beşiktaşm burda iii oynadık 2 golün defanstan gelmesi çok ii bişey delgado süperdi bobom herzamnkigibi çok klas b gol attı.birebirlerde bobonun üzerine tanımıyorum. hep böle devam eder inş.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |