![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İkide bir Alex i ileri sürenlere de bir çift lafım var..Alex 28-29 yaşından sonr ,yani geldiğnin 3. yılın da kendini kabul ettirdi..Üstelik sahadahiç risk almadan,Appiah,Aurelio,Selçuk,Deniz,Tuncay gibi futbolun "pis işlerini" yapan adamlar olduğu halde..Alex ,oyun içinde Delgado nun aldığı riskin 4 de 1 ini bile almadan oynadığını göremeyenlee ben neyi anlatayım..onlar kendilerini tatmin için herşeyi ile takımımıza yakışan pırıl pırıl bir "sporcu" Delgado yu harcamayı kafaya koymuşlar. Yazıklar olsun..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (07-11-2008 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hey ALLAHIM akıl fikir ver şu basiretsiz yöneticilere ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
son olarak bu soylenen futbolcular icinde birtek caner erkin lazim bize onuda belirtmeden gecmeyeyim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (07-11-2008 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
,demeye de hakkım yok .Ancak 2 hafta önce yere göğe koymadıkları bir adamı şimdi "defolsun gitsin " diyenlere benim lafım..Sırf kendini tatmin için anlamadığı halde fikir ileri sürenlere benim lafım..ben yapmyın ,etmeyin deyince bana hakaret edenlere benim lafım..yoksa herkes istediğini eleştirir.. Bi de Caner e bende hastayım..onu alsınlar 10 yıl sol taraf problem olmaz..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (07-11-2008 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
Caner e gelince..alsalar bile bizimçok bilenler 3 maç sonra onu da gönderirler..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |