![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bu kadar fazla söze gerekk yoqq
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Eee bi zahmet yanii...Kocaeli maçında da çıkıp oynasın, bu maçları sever zaten!..Bu adamın hala neyini savunuyorlar anlayamıyorum zaten, bende Delgadocu'ydum, ALex'len Lincoln'ü topla bi Delgado etmez diyordum, ama bunu dediğime pişmanım, kanmışım Delgado'nun 90 dakikada yaptığı bir iki çalıma!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kaptanligin ve aldigin paranin hakkini vermelisin Diger oyuncularada soyluyorum aynisini formanin degerini verin ,sadece delgadonun oynamasi yetmez yuregiyle herkes mucadele etmeli
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßencede acıL artıq deLqado..qemiyi en son kaptan terkeder unutma..tüm takım dökLse ßLe sen ii oynamaLısın..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | inşallah delgado inş.
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tabi tabi sen patlicanda biz görcez. simdiye kadar nerdeydin bea adam iki haftadir puan veriyoruz. ne bicim kaptansin sen
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya delgado 3 senedir bu takimda tamam, ama adam zamaninda sag kanat sol kanat gibi yerlerde oynatildi ve bence onun oyun stilini cogu futbolcu anlamiyor attigi paslari takip eden yok...evet hatalari yokmu var tabiki mesela bazen cok top kaptiriyor ama bu sene kaptirdigi toplarin pesinden kosuyor ...hem bu arada kocaeli macinda patladi 2 birbirinden güzel gol atti...devamini bekleriz........ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | doru ondan beşiktaş tarihinin en fazla gol atan yabancısı. ondan brazilya milli takımına çağrıldı türkiye liginde oynarken. Ondan son dönemde awrupada en çok gol atan oyuncumuz. Ya bence biraz siz bobonun ağırlığını kaldıramıosunuz. Bu adam fenerde gesede olsa manşetten düşmezdi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |