Arkadaşlar biliyormusunuz ben bu beşiktaş düşmanı taraflı yayın yapan medyanın bir zamanlar nasıl çaresizleri oynadıklarını, istemeye istemeye beşiktaşımızı övdüklerini gördüm. Şimdi güya o günlerin intikamını almak istiyorlar.Hatırlıyormusunuz 10-0 Adanaspor maçını,arkasından sakarya spor7-0 ve bizim 3 den az atmadığımız güya tarih yazan fenerbahçenin 5 yediği maçlarını,ama bu dönemde bir beşiktaşlılık çizgisi ya da duruşu diye bizi onların gözünde dahada yücelten bir şey vardı. Her takım beşiktaştan çekinirdi ,ve bizler başı dik beşiktaşlı olmanın gururunu taşırdık. Tabiki bu gururu yine taşıyoruz bu bir aşk çünkü ,hangi yaşta olursanız olun, bu sevgi mezara kadar, bu bir tedavisiz hastalık gibi.Umudumuzu ve mücadelemizi bırakmayacağız bu kendini bilmez bir avuç Beşiktaş düşmanınna ,çünkü biz haklıyız ve Beşiktaşımızı çok ama çok seviyoruz bizleri bu forum sayfasında buluşturan sevgi, ortak alınacak kararlarla elbette çözülecektir.Bence bu foruma katılma oranını arttırmanın yollarını aramalıyız insanların dikkatini çeken bir sayıya ulaşmalıyız, belkide bir spor gazetesinin günlük tirajından daha fazla olmalıyız. Belkide zaman zaman beşiktaşımızı seven beşiktaşlı yazarlarımızı bu sayfalara davet etmeliyiz. bu bir avuç insana bizlerin nasıl bi güç olduğumuzu Türkiyemizin en eski ve en büyük külübü ve en büyük taraftarı olduğumuzu zorla anlatmalıyız.
Çok vaktinizi aldığımı biliyorum ama konu beşiktaş olunca dayanamıyorum lütfen affedin akadaşlar .
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |