![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Valla bende tam tersi düşünüyorum. NObre Bobo gibi 3 tane eder , buda benim fikrim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #3 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre fena değildi sahanın her tarafında vardı çok gayretliydi neredeyse bütün topları aldı
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| | |
| | #4 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre ayağında top tutmuyor direk oynuyor bobo ise tam tersi ayağında top tutup sürüyor yani ikisi de aynı anda oynamalı hatta bu maçda 3 forvet de labilirsdi bobo nobre holosko
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şampiyon olacaksan ligin dibindeki bir takımdan böyle acemice gol yemiceksin.kocaelinin 2. golü neydi öyle.adamın durup yemek yemeye bile vakti vardı aslında topa vurmadan önce!şampiyon olursak ki inşallah oluruz Nobre bu şampiyonluğun tek mimarı olur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş bugün bence çok iyi değildi, Nobre Sivok holosko çok çalıştılar, delgado ilk 30 dk çıldırttı ve onun kaptırdığı toplarda gol yedik sonr abir iki gol attı kendini affettirdi ama delgado için başarılı demem için 3 maç üstüste iyi oynaması lazım. Umarım gökhan zan takıma monte edilmez, hca gökhanı sokup sivoku orta sahaya aldı goller geldi. Ama beşiktaş bu kadroyal lig sonuncusu kocaelinin 2-0 gerisine düşüyorsa bu 5 golü başarı olarak görmemek lazım önümüzde ço kzorlu maçlar var işimiz kolay değil pembe tablo çizilecek bir durum yok bence.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul Sağlam ve Tigana döneminde 4 lü çakılı defans önlerinde çift önlibero ile sağlam savunma anlayışıyla çıkıyorduk da ne oluyordu ? yine şampiyon olamıyorduk. Ben en son bir maçta 5 golü ne zaman attığımızı bile unuttum. Zor maçları kazanamadığımız ve şampiyonluk için bu maçları kazanmamız gerektiğine bende inanıyorum ama , şimdi hiç değilse kolay rakiplerle oynadığımız maçlardan zevk alabiliyoruz. 1-0 ın üstüne yatmıyoruz yani. Zor maçları kazanamamamızın sebebi ise bence tamamen kadro kalitesi , yada daha doğru deyimle kadro yetersizliği. Özellikle fizik gücü son derece düşük orta saha elemanlarımız. Bu elemanlarında kısa dönemde değişmesi imkansız olduğuna göre bırakın da 5 golün tadını çıkartalım
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İkinci yari iyi oynadik maci kopardik su kalecilere artik sari kart gostermeli hakemlerimiz , saniyelerimizi caliyorlar, bi daha oyuna zamaninda sokmasin topuda goreyim sari karti yedikten sonra statta doluydu neredeyse sonucta ,keyifli bir gun oldu bizim icin
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |