![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Bizden baska luzumsuz haberlerle gundeme gelen baska bir klup var mi? 1 aydir ibolarin terlik kavgasini dinledik, simdi 1 ayda stad ismi gider. Bakalim 1 ay sonra ki gundem maddemiz ne olacak?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
bade ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inönü stadı'nın ismi değişmemeli bence... şu anki hali gayet iyi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu da yalan haberdir diye umuyorum çünkü ,inönü ismi artık beşiktaşla özdeşleşmiş bir isim oldu,bunu bu saatten sonra değiştirmek çok anlamsız olur,biri gelip ben sizin stadınızı para almadan yıkıp baştan yapıyorum adı da bilmemne arena olacak demedikten sonra adı inönü kalmalı diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıldırım Demirören kendi ismini verseydi bari stada, BEŞİKTAŞ'ıma çok şeyler yaptı ve hala yapmak için çabalıyor. Bütün işleri hallettiler şimdi stadımızın ismini değiştirmeye çalışıyorlar. Yıldırım Demirören Stadyumu olsun oldu olacak.. Çok yakışır, bayağı işleri geride bıraktık sizin sayenizde, eee artık isminizide vermenin zamanı gelipte geçiyor. Hadi Demirören ismini koyda, seni kapının önüne koyalım artık... YETER YAW.
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (05-08-2008 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | na hasan doğanı ya o adam kimki ne yaptı sadece bir kaç aya federasyon başkanlığı ya gidin işinize beeee bu kadarda rezillik olmaz sinirlerim yine zıpladı...... o ismi varya bu stada koyarlarsa ne mantık ne alaka hay senin yönetim ben a.q | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hakki yetenler,suleyman sebalar ,seref beyler dururken olmaz ayrica ulu onderimizden sonra sayin ismet inonude besiktaslidir ve oglu erdal inonude koyu besiktaslidir besiktas inonu stadi olarak kalmali bence ama degistirmek isterlerse yukaridaki 3 isim disinda baska bir isim tanimiyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | allah rahmet eylesin ama bencede rahmetli cok abartıldı, hatta kör öldü badem gözlü oldu. Valla geçen sene beşiktaşa yapılanlar karsısında pislikleri temizlemekten geri duranlar benim gözümde hiçtir.. Rahmetliden önce o stada ismi verilecek nice insanlar var. Yönetim de kime yalakalık yapacağını şaşırdı.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |