Alıntı:
mertsunter´isimli üyeden Alıntı
Ozelestiri yapmayalım demedim. Gorusunde haklısında bende aynı fikirdeyim ama hatta koskoca bir AMA var orda. Birincisi burası besiktas forumu, fb tvyi agzım acık izliyorum diye fener reklamı yapamaz kimse. İkinciside basarı icin her yolu mubah goren, silah kacakcısı ve babası annesini olduren bir itin baskanlıgını yaptıgı, maziside kara lekelerle dolu bir kulubu hic mi hic kıskanmam!!! Hadi simdide azizi koruyun!! Biraz zor cunku yazdıklarımın hepsi dogru!!! Selametle... |
Abicim bu söylediklerini istediğin kadar anlat arkadaşlar anlamamakta ısrarlı. Taraftar profili o kadar değişmişki bazen yorumları okurken midem bulanıyor. Sevinmek için sevmedik diyenler bile artık başarı gelsinde nasıl gelirse gelsin mantığı kullanıyor olmuş. Yönetimi eleştirmicekmiyiz tabiki eleştireceğiz ama düzeyli bi şekilde özeleştiri yapmayacakmıyız yapacağınız ama ne istediğimi ne olduğumuzu kim olduğumuzu unutmadan.
Forum yöneticilerine bu konuda büyük iş düşüyor.. Bazen yorumları okurken hangi taraftar sitesinde olduğumu bile unutuyorum diğer taraftarların hakaret etmediği kadar burda kendi takımımıza ve yönetimimize hakaret ediliyor diğer takımlar övülüyor.
Silkelenip kendimize gelme vaktimiz geldide geçiyor...