![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | onlar da 00.00 da yapsınlar hani gruptan puan sız düşmüşlerdi yha dimi
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçmalık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BEŞİKTAŞ VE 8 Dün ve bugün bazı basın organlarında haber çıktı Beşiktaş forma tanıtımını 8 Ağustos günü saat 8 de yapacakmışda, Liverpool maçını unutmamışda, falan filan. Geçiniz beyler bu işleri, mazide her takımın aldığı böyle sonuçlar vardır. İçinde bulunduğumuz günlerde haber sıkıntısı çeken bazıbasın organları ne yapacağını şaşırdı. Artık işin boyutu forum sitelerinden saçma sapan haberleri alıp yazmaya kadar vardı. Yaz aylarında İstanbul'un 5 yıldız otellerinde düğünlerden dolayı yer bulmanın ne kadar zor olduğunu herkes bilir. Ayrıca Beşiktaş'a yakışanda İstanbul'un en lüks mekanı olan Çırağan sarayında Forma tanıtımını yapmasıdır. Biz bu zavallı haberlere gülüp geçiyoruz, Kedi ve ciğer misali. Bizce bu yorum yapan taraftarlara hatırlatmak lazım, Türk milli takımı tarihinde 2 defa İngiltere'den 8 yemiştir, oynayan takımdakı futbolcuların çoğunun Fenerbahçeli ve Galatasaray'lı olduklarını unutmasınlar. Ayrıca çok geriye gitmeyin, bundan 3-4 sene evvel Beşiktaş ligde iddaasını kaybettiği Günlerde rakibi Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'ydi. Sahada KALECİSİZ 9 kişi kalmışı ve 4-3 galip gelmiş hemde kendi sahalarında. Bundan daha büyük rezalet olurmu. Yada Olamuk Sigma'dan yenilen 7 golümü, Pendik facialarınımı hatırlatalım. Yoksa Gordon zamanı içilen 5 çaylarınımı hatırlatalım. Bugün baktığınızda Milan daha yeni Chealse'den 5 yedi, Bizler 8-0 Liverpool malubiyetinden çok, Chealsea'yi deplasmanda 10 kişi 2-0 devirdiğimizi, Lİverpool'a İnönü stadını dar ettiğimizi, Barcelona'nın en güçlü zamanında 3-0 yendiğmizi hatırlıyoruz beyler, sizlerede hatırlatırız...Kimleremi?? tuttuğu takımın formasını üstünden çıkarmamış basın mensuplarına, Beşiktaş düşmanlarına, Beşiktaşlı geçinip ortada atıp tutanlara, Ve her zaman Beşiktaş'ın büyüklüğünü sindirememiş rakip taraftarlarına... www.haber1903.com
__________________ Sen vodafone gibi anı yaşarken ben Turkcell gibi her yerde seni çekemem... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sigmadan 7 yi unutmasinlar ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Only Besiktaş ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ayni yıl ayni tarih olunca uğur getiriyormus öyle duydum onun icin evlenecek ciftler o tarihte evleniyolar. Belkide bizede uğur getirir. Ezikler icin 08.08.08 tarih onlar icin komik geldi, ama bize uğurlu gelicek İnşallah. İnşallah bir gün onlarinda Başına gelsin ozamanda bizde onlara dalga geçeriz her şey sirayla. Konu yoshy_BJK tarafından (07-08-2008 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | onlar önce sigma(Portekizin dandik bir takımı) 6-0 Caen(Fransada sıradan bir takım şu an ligde yoklar kadıköyde 5-0)şam.liginde 0 puanı pendik vakkasını unutmadan elin işine karışmasınlar
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | allahıma şükürler olsun ki beşiktaşlıyım. yoksa bir ezik olarak bu haberin forumumda geçmesinden bile utanç duyardım. kardeşim işinize bakın bakın benim forumuma sizden bi haber var mı dalga da olsa.... beşiktaşlılık budur işte yoksa dalga geçilecek coooook konu var. dimi arkadaşlar:-) kadıköy panteri...:-) ben hala gülüyorum o maça şimdi nolucak bizde mi dalga geçelim...sadece gülüyyoruz....
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |