![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ooof offff sinirden kafayı yicem ya ali tandoğan la ekrem 90 dakka oynadı ya bişe diyemiyorum bu maçı kazanmalıydık ya bursa da hiç bişe yok :S | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ | |||
| | |
| | #3 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Deplasmanda 17 korner atmışız ama şanssız bir şekilde son vuruşlarda etkili değildik.Bu kadar gerilim altında netedeyse 90 dakika baskılı oynadık.Ben şahsen ümitsiz değilim, deplasmandan her takım puan kaybedebilir.Bu maçta şanssızlığa yenildik.3 topumuz çizgiden çıktı.Bu kadar karamsar olmamak lazım. | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Konu burki8686 tarafından (16-11-2008 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya baksanıza beşiktaş taraftarı hakem düşmanymış olur tabi hakem ince ince işledi bizi frketmedinizmi biz iyi top oynadık nobrem bi tane kaçırmş olabilir ama tkma çok şey verdiği kesin delgado, gökhan zan tkmda olmaması gereken yegane kişilerdir ben bunu bilir bunu söylerimm
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ne yaptı ekrem ya :SS yokluktan oynayan bi oyuncudur ne cisse nin ne sivoğun hatta uğur inceman ın bile hücuma yaptğı katkıya yaklaşamaz bile boş boş koşmaktan aldığı topu kaptırmaktan başka bişe yapmadı sonra tekrar kaptı belki ama bu önemli değil bi çok atağı kesti :S ali tandoğan ın işi orta yapmak bindirme yapmak ben bu maçta böle bişe yaptığını görmedim :S siz bu oyuncuları neye göre değerlendiriyorsunuz anlamadım ki gökhan zan iiydi bana göre de delgado yetersizdi hatta kötüydü ona katılıyoırum ama delgado nun tercihine kızamam çünkü takımda onun yerinde oynayacak oyuncuları da görüyoruz... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | karamsar olmayın arkadaşlar liğ maratonu devam ediyor | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ekrem boş koşmadı dolu dolu koştu bana göre ali tandoğanda hayatının en gzl toplarından birini oynamıştır heralde çok top kaptılar ikisi ve kendi kapasitlerine göre değerlendirirseniz çok ii oyadılar gökhan zan iyimi oynadı gökhan zan nerdeyse aldığı tüm topları karşı takıma verdi tamam top kaptı ama her defans oyuncusu top kapyo zaten herneyse bu oyuncuların onaması zten yanlş oynasınlar demiyorum onları bu tkma alanların ayıbı ztn o ama iyi oynadıkları zaman haklarını vermek lazım bnce onlar yüzünden yenilmedik biz
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |