![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | kişiliğini beğendiği adama bak emreymiş :S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah biliyo bu çocuğu hiç bi zaman Beşiktaşlı olarak hissetmedim ... hiç bi zaman kafamda şüphe olmadan evet bu çocuk Beşiktaşlı diyemedim... zatende değilmiş ...Beşiktaşlı olmasın önemli değil yeterki adam gibi oynasın... kredisi azalıyor hem teknik kadronun gözünde hemde bizim gözümüzde... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | örnek alıcağı adamı yanlış seçmiş.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | az laf çok iş....bi futbolcuda bu olsa yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yüzüne gözüne bulastirmis dogrusu...ama ben serdar´in gecen sezonki performansini düsünerek ondan faydalanacagimizi düsünüyorum...kim bilir besiktas´da kac tane fener veya gs yi tutan futbolcu vardir. ayni sekilde fb veya gs de oyniyan bircok besiktas´li vardir. adamlar profesyonel ne yapsin? o takimi tutmadigi icin gelen bir firsati red mi etsin? bence söylemeseydi daha iyi olurdu ama söylese de ben formda bir serdar i cok beyeniyorum...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence de BEŞİKTAŞ'ın gönlünde olmaması çok abartılacak bişi diil çünkü bu tarz futbolcu daha çok var takımımızda eminim ki başka takımlarda da sadece işini yapan ama o takımı desteklemeyen bir çok futbolcu vardır, profesyonellik bu olsa gerek, serdar işini düzgün yapsın yeter zira eski performansını aratmaya başladı, destekleyip desteklememesi çok da dert diil ... ben de diğer arkadaşların da takıldığı noktada kaldım emre'nin neresini örnek alıyor çok merak ediyorum, her milli maç sonrası gösterdiği kişiliğini mi ya da sürekli eski takımı gese hakkında çıkıp orda burda konuşmasını mı ? futbolu ise bence bu saatten sonra ne kendine hayır getirir ne de milli takıma ...
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (18-11-2008 Saat 08:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |