![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Senin canın sağolsun , 3 yıldır yıldız diye ortada dolaşıp kız gibi top oynayan , maç kazandırmak şöyle dursun takımı bir kişi eksik oynatanlar özür dilesin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu ayda bile böyleyse bu zemin, kışın sonunda ne hale gelir acaba? Nasıl bir yönetim anlayışıdır bu halen ülkemizdeki. Yönetim sadece iki oyuncu alıp peşinden ona buna laf çarpmakla değil, kulübün her konusuyla ilgilenmekle olur. Halen 50 yıl geriden geliyoruz yöneticilik anlamında ne yazıkki.. Gol kaçırmak falan sorun değil de, ciddi sakatlıklar olmadığına şükür yinede..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nobrenin de bi halt yaptığı yok. neymiş çabalıyomuş koşmasın çabalamasın golcü dediğin gol atacak. ortasaha defans koşuyo zaten onun görevi gol atmak .nobreyi de hiç sevmiyorum türk olmasa takımda kalmazdı. aslında ona da gerek yok batuhan türk değil mi? nobreden daha türk onu koysan nobreden çok daha fazla iş yapar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
FAZLA DEĞİL BUNDAN YAKLAŞIK 20 SENE ÖNCESİNE KADAR TÜRKİYEDE ÇİM SAHA YOKTU,ESKİ FUTBOLCULAR YANİ ŞEREF'LER,HAKKI'LAR,GÜVEN'LER,LEFTER'LER,METİN OKTAY'LAR,CAN BARTU'LAR,CEMİL TURAN'LAR HATTA METİN-ALİ-FEYYAZ DÖNEMİNİN BAŞLARINA KADAR SÜRE GELEN ÇAMUR SAHADA OYNAYIP GOL KRALI OLABİLEN BU YETENEKLERE BU AÇIKLAMAYI YAPARSAN HERHALDE ADAMA GÜLER GÜZEL KARDEŞİM,GEÇİCEN BU İŞLERİ KİMSE ÇOCUK DEĞİL.TAMAM GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDA ZEMİN ARTIK DÜZGÜN OLMALI AMA TOP AYNI TOP FUTBOLCU O ZAMANDA FUTBOLCU ŞİMDİDE KISACASI SEZON SONU 2 PUANLA ŞAMPİYONLUĞU VEYA UEFA-Ş.LİGİNİ KAÇIRIRSAN O ZAMANDA KEŞEKE EGOİST OLMASYDIM DERSİN KENDİ KENDİNE M.NOBREEEEEE
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eyvallah ayağı takıldı bu kaçıncı demicem diceğim şu:Transfer masasında niye ayaklar takılıpda fedakarlık yapılmıyor o zaman madem öyle işte böyle!!!!
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |