![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ßence de yhaa gıttı haLa susmadı.. Yaptıysan yaptın gorewın yapıcan Allah Allah ßatırdıkLarın noLuyo??!!
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya sinan bırak bu unkapanı laflarını ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | benim en güvendigim oyuncu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sivoku bu takima alandan allah razi olsun diyorum her izledigim macindan sonra gercekten oyle harika bir oyuncu surekli dua aliyorsun benden sinan engin daha ne istiyorsun ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | sinan engin rahat bırak bizi adının beşiktaş ile anılması beni utandırıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk ve son faydandı bu takımaa.. yine de teşekkürler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam olsan başa kakar gibi bunu ben yaptım ettim demezdin Kulüpten ayrıldın hala yine menecer gibi yorumlar ropörtajlar. Takıma yararından çok zararın dokundu Çok az istisna kişiler dışında bütün Beşiktaş aleminde nefret edilen birisin.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |