![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya sinan bırak bu unkapanı laflarını ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | benim en güvendigim oyuncu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
iyi de arkadaslar bir menajerin futbolcusunu motive etmek icin söyledigi laflar neden O nun hatasi olsun ki? Adam bu futbolcular icin "Cigeri 5 Para Etmez ,Serefsizler"diye mi bahsetcekti.Hangimiz bazen birini motive temek icin "ASLANSIN;KOCSUN" gibi laflar etmeyiz? Hangi takimin yöneticisi bizim takimdan bu sene bir cacik olmaz diyebilir? bence bunu böyle düsünmek lazim.Ertugrul yarattigi rüzgarla Sinan in basini yedi ben bunu bilir bunu söylerim..
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sivoku bu takima alandan allah razi olsun diyorum her izledigim macindan sonra gercekten oyle harika bir oyuncu surekli dua aliyorsun benden sinan engin daha ne istiyorsun ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | sinan engin rahat bırak bizi adının beşiktaş ile anılması beni utandırıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben de tam tersi olduğunu düşünüyorum sinan engin ne zaman takımda çok öne çıkmaya başladı bjkda işler hep karışmıştır sonucunda da kendi başını da hocanın başını da hatta zamanında yönetimin başını bile yakmıştır ki keşke yönetimi yaksaydı ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |