![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Henuz 1 ay olmadi. Erman kizlik zarini diktirmekten bahsediyordu. artik bekaretinde caresi var. Simdi g.toglani fener demek mi suc bu mu suc? Sizlere soruyorum. Hangisi daha sakincali aile yapisi icin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | ulan doberman ve şakşakçısı şansal efendi kulağınız samiyende kadıköyde 1.dakikadan 90.dakika ya kadar edilen küfürleri niye duymuyor yoksa kulaklarınızı yeşil dolarlar mı tıkadı . Beşiktaş taraftarının asabını bozmayın o dolarları alır ......................... gerisini siz doldurun . Ezik bahçe yine çakılıyor diye kurtarma çabasına girdiniz ama kurtaramayacaksınız , kartalım kadıköyü başınıza yıkmaya geliyor. ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ . Konu _Blackseagless_ tarafından (26-11-2008 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya bırakın Allahın kabzımalı... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu tezahüratı ezikler her inönüye geldiğinde kaç defa bundan daha yüksek bi sesle ve daha uzun söylediğimizi hatırlıyorum, hiç o zmanlar kimseye dert olmamıştı özellikle maraton programındaki edi ile büdüye, ezikler dibe çakıldı ya onları kurtarma planları bunlar ama bu hafta son darbeyi bizden alacaklar bi daha da iflah olmazlar artık
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |