![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bende senin bu tavrına anlam veremedim.Ben bunu çok net söyleyebilirm.Son 2 senedir bizi lige avlu attıran takım fenerbahçedir.O takımın en büyük topçusuda alextir.Takımına werdiği katkıda ortada.Eğer son 2-3 sezondur bi alex imiz olsaydı şampiynlukları rahat alırdık bence... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gökhan ZAN tutmasin da kim tutarsa tutsun. Alex ekstra bir oyuncu ne zaman ne yapacagi hic belli olmuyo özellikle derby maclarda cok iyi maclar cikardigi oldu. Tutacaksa TORAMAN bence en mantikli secenek zira Toraman i kesicilik konusunda cok iyi buluyorum keske ayni beceriyi topu oyuna sokmada ve bireysel hatalar yapmamada gösterebilseydi.
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alex i durduracaz inşallah... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bünyamin gezer ters bir hareket yapmazsa yeneriz fenerden bir b.k olmaz sabaha kadar oynasalar bizi yenemezler bu futbolla ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Denizli 4lü savunmayla cıkarsa cisse 3lü savunmayla cıkarsa sivok tutar alexi.3lü(aslında 5li demek lazım ekrem ve ibo bek oluyor savunma varyasyonlarında) savunmada sivok hem bir stoper hemde bir ön libero olarak oynuyor.Bu bağlamda kaleye yaklaştığı anda ilk sivok yapışacaktır alexe
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |