![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yerine göre konuşan biri o an öyle gerekmiş olabilir yoksa mükemmel bir insan | ||
| | |
| | #2 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şaşırdım... beklerdim en azından beşiktaş benim için çok önemli demesini... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | BiLiyorum ama kendinizi onun yerine koyun.Tuttuğu takımın başında o takımLa aLakası oLmayan tüpçünün teki var.Kendisini kovan adamın geçicide oLsa başkanı oLduğu takımı o şekiLde söyLemek yanLış oLurdu.DoLayLı yoLdan açıkLaması doğru oLandır diye düşünüyorum.ErtuğruL Hocanın BeşiktaşLıLığından şüphem yok oLmasında. ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #7 | |||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #8 | ||
| rockolik_1903 ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yuhh yaaaa bişey diyemiyorum yazıklar olsun ertuğrul iyiki gitmişsin!
__________________ !!!hiç biri yokken biz vardık!!! | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben BJK lıyım dese napacaktın çok merak ediorum..Bi anda Ertuğrul Sağlam fanatiği mi olacaktın..? Saçma sapan konular bunlar..Adamlığıyla ne alakası var şimdi..Adam profesyonel biri ve önünde de uzun yıllar var..Ona göre konuşuyor herhalde..BJK lı mı orasını bilemem ama kime sorarsan Ertuğrul deyince aklına BJK gelir..Bu oyuncuykende böyleydi T.D iken de..
__________________ B | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |