![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
aynen...
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
RÜŞTÜ SİVOK ZAPO SERDAR K. TELLO İNCEMAN CİSSE HOLOSKO DELGADO BOBO(S.ÖZKAN) NOBRE bu takımın neresi korkak kadro söylermisin arkadaşım. bu ertuğrulun çıkardığı kadroydu. buda denizli denen ********in geldiğinden beri çıkardığı kadro. RÜŞTÜ TORAMAN(DEFANS) ZAPO--DEFANS SİVOK---DEFANS ÜZÜLMEZ---DEFANS EKREM----DEFANS CİSSE D.ORTASAHA TELLO----DEFANS DELGADO NOBRE HOLOSKO SENCE BU TAKIMLARIN HANGİSİ KORKAK Bİ BAK İSTERSEN. YORUM YAPMAK İÇİN YORUM YAPMAYIN BE. ÜSTEKİ KADRO BUGÜN EZİKLERE 5 ATARDI KONUŞTURMAYIN BENİ ŞİMDİ. ERTUĞRUL EN AZINDAN BİZİ ÜZÜLMEZ DENEN SALAK HERİFTENDE KURTARMIŞTI. İNCEMAN GİBİ TÜRKİYENİN EN TEKNİK ORTA SAHA OYUNCUSUNU KULLANIYORDU. FUTBOL KONUSUNA GELİNCE SEZON BAŞINDA BÜTÜN TAKIMLAR FORMSUZ FİZİK GÜCÜ ZAYIF OLUR O YÜZDEN BELKİ KÖTÜ OYNUYORDUK. YUKARDAKİ KODROYU ŞİMDİ ÇIKAR BAKIM HANGİ TAKIM YENEBİLİR BİZİ. TELLO SPORTİNGDE DEFANS OYNUYORDU ARAŞTIR BAK. ERTUĞRUL SON DERECE İYİ KULLANIYORDU TELLOYU İLERİ ALDIKTA NE OLDU HER MAÇ 2 YER OLDUK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Herkesin görüşüne saygı duyarım ayrı mesele ama benim gözümde Ertuğrul Sağlam Beşiktaşı büyük takım gibi oynatmıyordu. Mustafa Denizli'ye gelince , ben takımın başına gelmesine çok sevindim. Ertuğrul'un oynatmadığına inandığım büyük takım futbolunu oynatacağını düşünüyordum. Bunun sinyallerini de vermişti aslında ilk maçlarda , fakat bu maç için yaptığım yorumda da söylediğim gibi Musta hocada malesef hayalkırıklığına uğrattı beni . Şimdi senin bu Ertuğrul fanatizmin nedir ? bana göre korkaktı ve oynattığı oyun yakışmıyordu Beşiktaşa , sen beğenebilirsin ayrı mesele saygı duyarım. Ama sende başkalarının fikirlerine saygı duy . kimse yorum yapmış olmak için yorum yapmıyor. Sen kendi işine bak
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ezikler 10 kişi kalsaydı sonucu düşünemiyorum bile bu takıma helal olsun o kadar kolay değil eziklerin stadında 10 kişi kalacaksın 3lü savunma yapıcaksın cimbom olsa hezimet olurdu arkadaşlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu Fb'ye yenilmek gerçekten koyuyor yaf!..5 atarız yaf bunlara 5, inanın atarız...Hiçbir şey yok bunlarda, eğer Denizli 3 puan için çıksaydı ilk yarıda bitirirdik maçı...Neyse, olan oldu, hem Denizli'nin hataları, hem Bünyamin serefsizinin Fb'nin 12. adamı olması bu mağlubiyeti getirdi...Ama önümüz karanlık değil kesinlikle, karanlık ne zaman olur, eğer bu kadroylan Gs karşısına da çıkarsak ve bi mağlubiyet daha alırsak o zaman Denizli bitmiş olur taraftarın gözünde!..Beşiktaş'ında önü bugünkü kadar aydınlık olmaz o zaman!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
rockolik_1903 ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şampiyon biz olucaz inş. fener kendini düşünsün bizi yenmekle bitmiyo özellikle sıkıyosa inönü de yensin!
__________________ !!!hiç biri yokken biz vardık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Evet fenere yenilmek çok koyuyor ama 11 e 10 da anca bu kadar, helal olsun herkes sonuna kadar mücadele etti.Ah Tello ah, yanmamak elde değil Tello bu maçta oynasa sonuç çok farklı olurdu.. Eyyamcı Bünyamin!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |