![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş : "hocam her maç bana sarılar havada uçuşurken, zamanında 5 kırmızıyı görmüşken, ligin kırılma maçında penaltı beklediğim an en golcü oyuncum kırmızıyı görmüşken; rakiplerim sana küfrediyor, ayağına basıyor, yüzüne top fırlatıyo, es-kaza sarı verirsen veriyorsun, çoğu senin kapsama alanın dışında kalıyor''... haramiler : ama ben herşeyi objektif yorumlayıp çalarsam abilerim decoder satamaz, işsiz kalırlar.. (he evet bunu daha önce de duymustum,neme lazım zaten memlekette kriz var kimse işsiz kalmasın varsın bana çifte standart olsun) nokta imza | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 1-geçen sene şampiyonluğumuz çalındı ama sesimiz çıkmıyorrr.(yönetim için söylüyorum) 2-arkadaşlar artık yaratıcı bi fikir bulup hakemleri protesto etme zamanı geldi 3-medya... bu medyalama ya bi çözüm bulmalıyız...bazı yanlı gazeteleri sakın ola evinize sokmayın bjk arkadaşlarınıza da söyleyin.yanlı tv yayınlarınıda izlemeyin mümkünse o kanalı silin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
can kardeşşş adamlar yüzsüz beee tükürsen hawa yağmurlu diceklerrr boşwer bizler saflarımızı sık tutalım bölünmeyelik tek yumruk olalım onlar utansın....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence artik bunlarin arkasina siginmanin anlami yok.Bize karsi olanlar gercek ama bunlari artik ne yaparlarsa yapsinlar evire cevire yenmemiz gerek. Hatayi biraz kendimizde arayalim Denizli oynadigimiz en kritik macta gökten inmis gibi Gökhan ZAN kazmasini oynatirsa o maci almamiz mucizeler kalir.
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |