![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nobre mi Bobo mu önce buna karar vermemiz gerekiyor... Bobo-Holosko-Nobre üçlüsünü her maç ilk 11 de sahaya süremeyeceğimize göre en azından birisi yedek kalacak. Ben açıkçası Nobre'yi hiçbirine değişmem.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo kesinlikle kalmalı ama gitmek istedikten sonra bizim yapacak bişeyimiz kalmazz...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olduu takımı verelim... boboyla holoskoyu istemişler... töbe töbe... bu adamları satanın... diyorum başkada bişi demiyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | takimdaki tek yilsizini klubeye mahkum edersen adamda gitmek isteyecektir dogal olarak biz bobo gibi bir golcu bulamayiz benden soylemesi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Serdar Ozkan,Gokhan Zan ve Uzulmez gibi adamlar banko oynarken Bobonun yedek kalmasi ayip!! Bobonun yerinde olsam bende giderim!! Yazik cok yazik!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gectigimiz 2 sezonun yarisini 1 golle tamamlayan nobreyi simdye kadarki en golcu yabancimiza tercih ediyorsaniz sizin futbol bilginizi ve futbolcu seciminizi ayakta alkislarim ben sadece hepinize bravo o zaman hicbiriniz demeyinki neden bu haldeyiz senelerdir iste bu yuzden bu haldeyiz adama degilde kalasa deger verdigimiz icin gokhan zan tam bir balta ama en sevilen oyunculardan biri taraftarimizca daha dogrusu dune kadar oyleydi toraman hele ne hikmetse butun besiktas taraftari hayran bu adama yahu adamin dogru yaptigi tek sey adam markaji alan savunmasi sifir kademe sifir defansta olmasi gereken hcbir ozelligi yok ama hayraniz adama uzulmezden hele vazgecemedik nedense simdide yeni modamiz var ekrem muhtesem kosup mucadele ediyormus yahu bunlarin hangisi besiktasin topcusu kardesim hangisini versen baskasi alir kendi takimina ama boboyu bi verin bakalim hatta boboyla nobreyi beraberce satisa cikarin bakalim hangisini aliyorlar hepinize gercekten bravo diyorum baska soyleyecek tek sozum yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi saniye bile düşünemye gerek yok sezon sonu 5 paraya satamazlar
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |