Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Hıncal,kesinlikle ok iyi bir gazetecidir,ve bu ülkede Aziz Yıldırım a karşı yazan tek gazetecidir...Sinan hakkında yazdıklarında bir hakaret yok..varda ben mi görmedim dedim yazıyı okdum sadece icraatın yanlışlığını yazıyor..Hıncal ı ben de çok sevmem ama o bu ülkedeki korkmadan yazan 1-2 yazardan biridir.İlker Ateş gibi reitng kaygısı ile takımını inkar etmiyor...Bizim yazarlarımız korkudan Aziz Yıldırıma tek soru soramıyorken o FB stadının izinsiz,ruhsatsız ve projesiz yapıldığını yazdı.Ben Hıncal ın avukatı değilim ,çok da sevmem, ama o iyi bir gazeteci,şöhret için Sinana çatıyor demek aptallk olur. |
Hakaret etmek demek illaki direk kufur etmek degildir. Hıncalın yazısının anlamını ben soyliyeyim. Sinan Engine Besiktasın paralı kopegi demek istiyor. Ayrıca Aziz serefsizinin yaptıklarını elestirmek sagdulu her basın mensubunun gorevi olmalıdır ama dedigin gibi yazmıyorlar belkide yazamıyorlar. Hıncalın yazdıgı cogu yazı kendi ego tatminidir. Futbolun F sindende anlamaz.. Bu yazdıgı yazı besiktası cok sevdiginden yazılmıs uyarıcı bir yazı degildir. Tamamen Sinan engine kisisel olarak saldırıp gundemde kalma cabasıdır. Tabi bu benim gorusum herkesede saygı duyarım!!!