![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Maçin ardindan hemen güzel bir degerlendirelim: Ilk yari tamamen bir kaos. Burada zaten Besiktas'in bu maçi alamayacagini görebiliriz. Ben ara sira bir metafiziksel rahatlama gelsin diye 'aliriz' diyorum ama için kan agliyor, bakmayin. Besiktas bu maçi yenmek için çikmadi sahaya, ölü gibi top oynadi ve bu herkesin yüz ifadesinden belli oluyor. Belkide Sivok'un kendi kalesine attigi gol ve yedigi, dogru olan, kirmizi kart'ta bunun göstergesidir. Fenerbahçe maçinda oynasaydiniz canimi yeseydiniz, ama nerdeeee. Simdi aslinda bir kaç tuhafliklar var: Mustafa Denizli Fenerbahçe maçina kadar sürekli oynattigi 11'i bir anda degistiriyor ve bugün ne oluyor? O maçta çikardigi 11'den birden cayiyor ve tamamen saçma olan bir onbirle sahaya çikiyoruz. Delgado torpillimi? Holosko neden oynamaz? Tello hani sakat idi? Bobo'yu 5 hafta oynatmiyorsun, simdi ne oldu? Besiktas'ta bir isler dönüyor degerli kardeslerim, hemde o türden ki bizim buna inanasimiz bile gelmez. Bunu zaten sezon öncesinde burada yazmistim, ama iyi sonuçlar gelince maalesef herkes bunu unutuyor ve yazmiyor. Bu takimin sampiyon olmasi için radikal kararlar alinmasi gerekiyor ve bundan daha önemlisi: yönetimin artik str olup gitmesi gerekiyor. Beni bile küfüre zorluyorlar, olacak gibi degil artik. Isler çigrindan çikmistir, kaos ortamina tekrardan girmis olduk ve bu rezil sonuçlara yol açacaktir. Açikcasi ASY'de bu gidisle ne yapariz diye düsünmeye basladim. ''Yönetim istifa'' diye bagiran muhtesem taraftarlarim bu aksamin en güzel özetidir. Maçin adami: Rüstü Reçber. Helal olsun Rüstü. ![]()
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |