![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
| Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bırakın şu saçmalığı.Ertuğrul zamanında maçlarda ağlayacaktım be korkak korkak top oynuyorduk skor neydi 1-0 falan.Şimdi zevk alıyorum futboldan yenilsekte.bırakın ertuğrul dümenlerini yeter. | ||
| | |
| | #5 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
avaraj takımı kocaeli maçında bile 2-0 yenik düştük . . ankaraspor resmen ezdi bizi fener maçında ilk 11 futbol bilgisizliğini gösteriyordu zaten kayseri maçında çıkardığı defans ağırlıklı kadro ve son dk da yenilmemiz futboldan zevk alıyormuş , sen barcelona maçlarını mı izliyorsun
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | denizli iyi hoca olsa eziklerden gidermiydi ![]() ertuğrul hocamız gittiğinde cok iyi bir hoca gelceğini düşünüyorduk ama denizli gelince şok olduk hani başkanımız ben olduğum sürece denizli bu kulübe gelemez diyordu saçmalamasınlar türkiye arkadaşlar burası her an ne olacağını kımse bılemez
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |