![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
burda bi konu acilmis aradaki farki bulun diye, kimi denizliyi savunur kimi ertugrul hocayi, ben ertugrul hoca tarafiyim, kardesim sende sevmiyorsan ertugrul hocayi yazma buraya olsun bitsin, birbirinizi, birbirimizi kirmanin hic bi anlami yok sonucta hepimiz BESIKTASLIYIZ....!! biz sanki besiktas yenilince seviniyormuyuz, sen ne kadar üzülüyorsan bilki bi okadar da ben üzülüyorum! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #63 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSANIZ ALLAH SİZE BİN KATINI VERSİN ![]() DENİZLİ DEFOL ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (10-12-2008 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Çok doğru söylemişsn kardeşim katılıyorum.olan sadece bize oluyor taraftara,biz paramızı haftalar öncesinden biriktirip bi hevesle geliyoruz maçlara bir hafta kazandın iki hafta kazandı ama tam şampiyon olucaz galiba dediğimizde o bestedeki gibi boğazımızda,kursağmızda bırakıyolar.Hocalarla falan uğraşmak artık ''bizi'' basitleştiriyor.kimin mi yüzünden? YÖNETİM TABİ ki onlar utansın bizi bu hale sokanlar utansın.Taakatimiz kalmadı artık ![]()
__________________ Beşiktaş'ı Yaşamak Çarşı'yı Hissetmek Tutkunlarına Peri Masalı Gibidir.. ALEN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bırakın şu saçmalığı.Ertuğrul zamanında maçlarda ağlayacaktım be korkak korkak top oynuyorduk skor neydi 1-0 falan.Şimdi zevk alıyorum futboldan yenilsekte.bırakın ertuğrul dümenlerini yeter. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
avaraj takımı kocaeli maçında bile 2-0 yenik düştük . . ankaraspor resmen ezdi bizi fener maçında ilk 11 futbol bilgisizliğini gösteriyordu zaten kayseri maçında çıkardığı defans ağırlıklı kadro ve son dk da yenilmemiz futboldan zevk alıyormuş , sen barcelona maçlarını mı izliyorsun
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |