![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yani çok abartılı bir istek bu. bir faul ile oyuncu gönderiyorsak bitmişsiz desene. bunlar futbolun içinde olan şeyler.hakem kırmızıyı gösterdi 2 maçta ceza alır bu kadar . ben kesinlikle kasıtlı yaptığğınıda düşünmüyorum.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | surekli bu hareketleri yapsa sana katiliyorum ama ben telloya daha cok kizdiù mesela sivokun direk rakibin ayagini kiriyim diye yaptigina inanmiyorum kaldiki cekiyor zaten ayagini ayriyettende herzaman boyle hareketleri yok onu yollayacagimiza mac sonunda rakibini tokatlayan uzulmezi yollayalim demenizi beklerdim sahsen sivok mukemmel bir oyuncu ve karakterininde bozuk oldugunu dusunmuyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | oo teo weeks denen insancık müsveddeside az değildi ama maça girdğinden beri futbolcularımızı inanılmaz tahrik etti! hadi sivok tamam tello üzülmez bunlarda mı kendiliğinden sinirlendi?Cok kurnaz bir oyuncu o siyahi!Ama centilmenliği genede elden bırakmamak lazım.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | doğru sölüyosun sivokun yaptıgı çok çirkin bişeyy karşısındakinin futbol yaşamı bitebilirdii..
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beyler sizler hiç futbol oynamadınız hiç adam akıllı futbol izlemediniz mi..! medyanın oyununa gelmeyin, sivok sert bir faul yapmış cezasını da görmüştür..! üzerine laf söyleyenlere önerim golf oynamaları veyahut cidden futbol tutkunu iseler avrupadan kız-takımlarının maçlarını izlemeler keza eurosport bu maçları yayınlıyor .....Saygilar
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | başka bir emri olan varmı ya centilmenlik diye diye beşiktaş duruşu diye diye 12 yıldır birileri bizi uyutuyor siz hala duruştan bahsediyorsunuz. uyanın beyler ne duruşumuz kaldı ne kuruşumuz kaldı. siz hala bireysel hareketleri tartışa durun atı alan üsküdarı geçiyor be her sene. keşke nouma gitmeseydi, keşke gordonun yerine kıçını açan herifi alsaydık o zaman bir kaç şampiyonluk alırdıkta şimdiki gibi bari sokakta boynu bükük gezmez herkesin alaycı laflarını yemezdik. Beşiktaşlılık duruşunu savunanlar ertuğrul sağlam gönderilirken neredeydi acaba..... | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam bir kere hata yaptı diye gönder oh ne ala sivoktan önce gönderilmesi gereken o kadar çok oyuncu var kiiiii | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |