![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yıllar önce Ankara'da, yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığımız başbakanlık kupası maçında Trabzona farklı yenildiğimiz ( galiba 4-0 dı ) bir maçta , 90 dakika Beşiktaş taraftarı stadı inletmişti , bende ordaydım. Sanki Beşiktaş Avrupa şampiyonu olmuş gibi bir hava vardı. Maçtan sonra Trabzon kaptanı Ünal ," Trabzon taraftarı Beşiktaş taraftarını örnek alsın" diye açıklama yapmıştı. Yıllar önce Beşiktaş taraftarı buydu ... Şimdi ise , çoluk çocuğun amiyane tabirle karının kızın izlediği maçta hiç utanmadan , "şarabıda içeriz , esrarıda çekeriz , biz adamı ....... " diye bağıran ve bununla gurur duyan bir taraftar imajı var . Kimdir bunu yapanlar ? Birde madem çarşısız olmaz , son 13 yıldır çarşı varda ne oluyor ? 1 şampiynoluk !!! Heralde çarşısız da bundan kötüsü olmaz değilmi ? küme düşecek halimiz yok ya
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
rockolik_1903 ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşı dedigini yapar...çarşı demirörene karşı
__________________ !!!hiç biri yokken biz vardık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İcraat görelim beyler demirörene karşı diyosunuz ondan sonrada yönetimle beyaz bi sayfa diyosunuz ne ayaksınız anlamadım ki ben... Ben doğdum doğalı Beşiktaşlıyım çok kötü günlerimiz oldu gerçekten de ama bu kadar kötü yönetildiğimiz ve taraftarımızın bu kadar sessiz kaldığı tabiri caizse koyun gibi güdüldüğü bir dönem daha hatırlamıyorum. ÇARŞI YÖNETİME İSYAN EDECEKSE DÖNSÜN YOKSA ZAHMET ETMESİN bence...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşı geri dönecekmiş... ya da sinyallerini vermişler dönüşün bilmemne... ama şartları varmış...dedikodu olmayacakmış vs vs... diyo ki yani kimse bizle uğraşmasın, rant muhabbetlerini açmasın yoksa gelmeyiz haaa... hani çarşı beşiktaşın önüne geçip zarar verdiği için fes edilmişti... ne değişti..beşiktaş tekrar "öne "mi geçti? önce istifa edip sonra vazgeçen birilerine benziyo bu olay aynı...herkes blöf yapıyor "bak gideriz haa" kartına oynuyor aman dönsünler dönmezlerse hatırım kalır...çok da tın demek istiyorum...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |