![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Koskoca Beşiktaş adını bile söyleyemediğimiz bir köy takımına karşı 3-4 kişiyle hücum ediyor ilk yarı boyunca tek bir gol pozisyonuna girebiliyor ( ikinci yarıyı izlemeden çıktım sinirimden ) ve biz bu takımdan şampiyonluk bekliyoruz. Kenetlenmeymiş , kolej takımıymış , havaymış , forma aşkıymış bunların hepsi hava civa arkadaşlar artık görün bu gerçeği lütfen. Şampiyonluk için , başarı için kalite lazım , büyük düşünmek lazım. Koskoca Beşiktaşın menajeri , oynana berbat futbolu örtbas etmek için Brijeg öyle kolay bir takım değil diyor !!! Utanın biraz utanın ya . Ayıptır. Tepki verilmesine kızan arkadaşlarada soruyorum : Sezon ortası tepki vermeyin , takımın havası bozulur. Sezon sonuna doğru tepki vermeyin Uefa şansımız var !!! Sezon başı tepki vermeyin , 3-5 maç bekleyin eeee ne zaman tepki vereceğiz ?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #3 | |||
Bu saydığın adamların 2 tanesi hariç hepsini geçen yıl izlemedikmi ? Bana bir tane maç söylermisin geçen yıldan çok iyi oynadığımız , rakibi baskı altına aldığımız fark yaptığımız !!! Geçen yıl bu takım hiçbir zor maçta iyi top oynayamadı , sıradan rakiplerle oynarken bile taraftarını fıtık etti ,derbi kazanamadı, Avrupada rezil oldu. Bizde bu maçların hepsini izledik. Kör de değiliz salak da değiliz. Brijeg maçınıda izledik. Aynı tas aynı hamam . yine rakibe baskı kuramıyoruz , yine zevk vermiyoruz , yine büyük maçları kazanacak futbolu oynamıyoruz. Biz Metin Ali Feyyazı da izledik , 100. yıl kadrosunuda izledik. Kalite lazım evet . Büyük futbolcu lazım , Avrupada dikiş tutturamamış , yada vasatın üstüne çıkamamış bonservisi elinde olmasına rağmen kulüp bulamamış adamlarla olmaz bu iş.
| | |
| | #4 | |||
| | |
| | #5 | |||
Ben Beşiktaşlıyım kardeşim kendimi bildim bileli senden tek farkım , bu takımı beğenmemek , bu futbolcularla bu kadroyla büyük bir başarı elde edilemeyeceğini düşünmek. Sanamı soracağım ne düşüneceğimi ne yazacağımı ? Yeri gelince bu basın kolpa , yalan yazıyor inanmayın demeyi biliyorsunuz . Nereden okudunuz Avrupadan gelen o büyük teklifleri ? Sence Boboya Delgadoya veya herhangi birine gerçekten büyük bir teklif gelse satmazmıydı bu yönetim? !!! Ben inanmıyorum , inanmak zorunda da değilim , seninle aynı düşünmeyede mecbur değilim güzel kardeşim. Ben Polyannacılık oynamak da istemiyorum. Sezon sonu inşallah yanılan ben olurum , ama hataları veya eksiklikleri görüp bunları dile getirenleri senin yaptığın gibi antibeşiktaşlı veya hain ilan ederek hiçbiryere varamayız , böyle Demirören gibilerin masallarına inanmaya devam ederiz ve daha çok sezon sonları üçüncü olup UEFA ya gidebilmek için dua ederiz. Sevinmek için sevmedik , evet bende bu düşüncedeyim ve o yüzden bu kulübü bu kadar seviyorum . Benim burada takımı yetersiz gördüğümü söylememin Beşiktaşı sevip sevmemeyle ne alakası var onu da anlamış değilim.
| | |
| | #6 | |||
| | |
| | #7 | |||
O Bosna milli takımında Brijeg denen takımdan kaç futbolcu vardı acaba? Ve senin mantığına göre Örneğin bir İspanyol büyüğü , mesela Barcelona bizim atıyorum Gaziantep sporla oynayıp kötü bir oyun çıkartsa , koca ilk yarı tek bir pozisyona girebilse , barcelona taraftarının takımına hiçbirşey demeye hakkı yok , çünkü oynadıkları takımın milli takımı Avrupa şampiyonasında yarı final oynadı !!!! Evet ben bu rakibi basitlerin en basitine indirgerim. Ve bunları sadece YENDİK diye sevinmem , zaten ben bu maçın skoruyla , sonucuyla ilgilenmiyorum .Ben koca Beşiktaşın böyle bir takımı ezip geçmesi lazımdı diyorum. Oynanan oyundan bahsediyor ve böyle zayıf bir rakibe karşı bile baskı kuramamamızın sezon için iyi bir sinyal olmadığını söylüyorum. Ayrıca basının çoğunluğu Beşiktaşın çok iyi olduğunu yazıyor bu sene , yani onlardan etkilenmem mümkün değil. İşin iddaa kısmına girmek bile istemiyorum , Beşiktaşın başarısızlığı üzerine iddiiaya girmek benim işim değil, sen daha önce bu tecrübeyi yaşamışsınki bana da teklif ediyorsun. Haaa bu arada , belki senin karşında da 1986 lardan bu yana tv den veya statdan izleyebileceği her Beşiktaş maçını izlemiş biri vardır. İnsanları tanımadan yorum yapmayı bırak artık
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sonuna kadar sana katılıyorum arkadaşım, Beşiktaş'ı seviyorum ama Beşiktaş'ımı bu hale düşüren yönetimi asla.. Beşiktaş bu sene UEFA Kupası'nı bile alsa bu düşüncem değişmeyecek ve bu benim nazarımda bu asla yönetimin başarısı olmayacak. Beşiktaş'ın başına Beşiktaş'a yakışır yönetim istemek suç mu? Ayrıca "sevinmek için sevmedik"lafına karşıyım.Sevinmek için sevmeyenler bu takım küme bile düşse tepki göstermeyecek demek ki.Tabi ki bu takım kaybettiğinde yüz çevirecek değiliz.Ama bu takımın yeri de 3.'lük değildir. Şanlı bir mazisi olan Beşiktaş'ın yeri her zaman için en üst sıradır. Beşiktaş'a yakışan üç kuruşluk kulüplerle sidik yarışı yapmak değil, onların futbolcu eskileriyle başarı beklemek hiç değil.Yönetici bozuntuları hergün saçma sapan açıklamalar yaparak hem adeta bizlerle dalga geçiyorlar, hem de aleme malzeme veriyorlar.Bu mudur Beşiktaş yöneticisi? Hangisi bu takımın başında olmayı hakediyor? Ben Beşiktaşlıyım arkadaş..Hem de yıllardır.. Çocukluğumda kar dolu tribünde sabahın 8'inde oturduğumu bilirim öğleden sonraki maçı seyredebilmek için. Ben bu eziyetleri çeke çeke bu takımın peşindeysem yıllardır, bu takımı bu hale getiren ucuz adamlara laf söylemeye de hakkım var. Hepsi gidecek birgün, baki kalan Beşiktaş olacak.. İşte o gün Beşiktaş'ı ne halde bırakıp gidecekler ben ona bakarım. Arkadaşın dediği gibi Anadolu takımlarıyla aynı konuma göz göre göre düşürmelerine göz yummam.. Alıntı:
__________________ Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin! | |||
| | |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Başarı için kalite şart demişsin bunu derken dönünde takımımıza bi bakın bakalım. Senin dediğin kalite sadece isim yapmış futbolcularmı? Tepki versen nolcak yönetim bırakıp gitcekmi futbolcuların isimleri değişip kalitelimi olcak ? Ne zaman vericeksin tepkini eğer kongre üyesiysen kongrede vereceksin tepkini.. Saçma sapan zamanlı zamansız tepkiler yüzünden bu hallere düştük tam toparlanmaya başlamışız herşey rayına oturmuş yine yapın bi saçmalık bu sezonunda içine edin olurmu ? | |||
| | |
| | #10 | |||
Ben kendi fikrimi söylüyorum. Bu takım bana göre iyi bir takım değil. En azından büyük başarılar yakalayabilecek bir takım değil. Geçen sene bu zaten ispatlandı , bu yılın ilk resmi maçında da takımın geçen yıldan farklı olmadığını gördük. Ha Brijeg maçında oynanan berbat futbola rağmen bu köy takımını yenmek size yetiyorsa bilmem. Ben , bu köy takımına karşı bile doğru dürüst bir futbol oynayamayışımızdan bahsediyorum, sonuçtan değil.
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |