![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
KARDEŞİM BENDE ŞİKAYETÇİYİM YÖNETİMDEN AMA YÖNETİM KÖTÜ DİYE BİZİM DE TAKIMA SIRTIMIZI DÖNMEYE HAKKIMIZ YOK !! İLLA HERKES FORMA ALSIN DEMİYORUM AMA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK OLALIM .. SÖLEMEK İSTEDİĞİM BU SADECE !! ELİN GAVUR MARKALARINA PARA VERECEĞİMİZE , PARAMIZ BEŞİKTAŞIMIZA GİTSİN
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kulubumüze elimizden geldiği kadar herkesin destek olduğuna inanıyorum ama bide su var inönüdeki maç bilek fiyatlarının bizlere göre fazla olduğu ortada ne yapıyoruz yemiyoruz icmiyruz veyada kız arkadasımızla bulusmuyoruz maça geliyoruz maç bittikten sonrada parasız pulsuz ortada kalıyoruz bir sitem olarakta kabul edebilirsiniz kulube katkımız olacak diyede taraftara bu kadarda yüklenilmez diye düşünüyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | güzel kardeşim ben yemiyelim içmeyelim forma alalım demiyorum sadece o muhteşem desteğimiizi somutlaştıralım diyorum yönetimden hayır yok gittikçe borçlanıyoruz yine ne varsa taraftarda var HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ olma özelliğimizi gösterelim !!
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Valla ben her sene bi forma alıyorum, diğer ürünlerle birlikte ve her sene 1-2 maça gitmemle birlikte takımıma senede ortalama 150 ytl kazandırıyorum benim elimden bu kadar geliyor...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tamam haklısında ben 100.yılda tamamen kartal yuvasından alıyordum herşeyi ayakkabılar hariç şimdi ise genel olarak siyah beyaz tercih ediyorum(diger markalardan ) ama bu demirören warken ne forma alırım ne atkı ulan ben para wericem takıma katkı olsun diye adam pantolunun arasından takım yöneticekkk ertuğrul sağlamı göndericekkk ona tazminat buna peşkeşşş yok kardeşşşşşşş ben bu sewgiyi başkarı kullansın diye sewmedik kusura bakmasın kimseee
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu gece kartalı tarafından (15-12-2008 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bu sezonki görevimi yaptim, yazin türkiye ye geldimde denizlideki kartal yuvasindan oluma bjk ayakabasi kendime esofman, anahtarlik, kahve bardagi ve araba icin bjk amblemli koku aldim.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeşim senin yorumuna göre , demirören varken sen takıma destek olmam demişsin .. saygı duyarım .. ama benim beşiktaşlılık anlayışımın renklere olan aşkımın önüne hiç kimse geçemez .. tüpçü bile .. bende sevmem kendisini ama bu beşiktaşımıza destek olmayacağımız anlamına gelmez ... biz sırtımızı dönersek takımımıza , tek söz sahibi tüpçü ve ekibi olur .. yine sıkıntıyı biz çekeriz .. dediğim gibi , marka takıntısını bırakıp özümüze dönelim .. onlara vereceğimiz parayı takımımıza harcayalım .. ben bunu demeye çalışıyorum ..
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Diğer arkadasta şunu demeye çalışmış Yani verdigimiz paralar 2 gün kalan t.d lere veya oyunculara tazminat gidecekse onlara verecek param yok demek istemiş.. Açıkçası pekte haksız değil. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |