![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fb macindaki gibi tello holosko bobo yedek baslamazsa iyi olur en az ikisiyle baslamaliyiz gol atabilmek icin, hakemde adil mac yonetir umarim ,yine kirmizi kart gosterirse ondede gotursek maci kaybederiz suraya yaziyorum demedi demeyin en az bir bereberlik almaliyiz mactan en kotu ihtimal olarak kazanirsak cok daha iyi olur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | galataya savunma güveliğni bırakıp şuursuzca saldırısak cok gol yeriz gibi geliyo...çok iyi kontra yapıyolar...kontrollü oynamak lazım... | ||
| | |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sizi bu karamsarliga itebilen sebebleri goruyorum ama gs oyle ahim sahim bir takim degil genclere verdigi pozisyonun yarisini versin bize yeter takmayin kafaniza ve bu bizim topcularin son sansi gsyi ezecegimizi dusunuyorum sahsen ama bakalim ne zaman boyle dusunsem bizim topcular beni eziyor hayirlisi bakalim bukadar karamsar olmamak lazim bizim inanmamiz lazim ama futbolcularinda bizi bu sampiyonluga inandirmasi lazim yoksa hocadan zaten cok seyler beklemiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu maci besiktasim alacak nasil olursa olsun alacak gs cok iyi takim degil besiktas gs den üstün futbol oyniyor bu maci besiktas 1-3 alacak... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |