![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ben Beşiktaşlıyım kardeşim kendimi bildim bileli senden tek farkım , bu takımı beğenmemek , bu futbolcularla bu kadroyla büyük bir başarı elde edilemeyeceğini düşünmek. Sanamı soracağım ne düşüneceğimi ne yazacağımı ? Yeri gelince bu basın kolpa , yalan yazıyor inanmayın demeyi biliyorsunuz . Nereden okudunuz Avrupadan gelen o büyük teklifleri ? Sence Boboya Delgadoya veya herhangi birine gerçekten büyük bir teklif gelse satmazmıydı bu yönetim? !!! Ben inanmıyorum , inanmak zorunda da değilim , seninle aynı düşünmeyede mecbur değilim güzel kardeşim. Ben Polyannacılık oynamak da istemiyorum. Sezon sonu inşallah yanılan ben olurum , ama hataları veya eksiklikleri görüp bunları dile getirenleri senin yaptığın gibi antibeşiktaşlı veya hain ilan ederek hiçbiryere varamayız , böyle Demirören gibilerin masallarına inanmaya devam ederiz ve daha çok sezon sonları üçüncü olup UEFA ya gidebilmek için dua ederiz. Sevinmek için sevmedik , evet bende bu düşüncedeyim ve o yüzden bu kulübü bu kadar seviyorum . Benim burada takımı yetersiz gördüğümü söylememin Beşiktaşı sevip sevmemeyle ne alakası var onu da anlamış değilim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |