![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sonuna kadar sana katılıyorum arkadaşım, Beşiktaş'ı seviyorum ama Beşiktaş'ımı bu hale düşüren yönetimi asla.. Beşiktaş bu sene UEFA Kupası'nı bile alsa bu düşüncem değişmeyecek ve bu benim nazarımda bu asla yönetimin başarısı olmayacak. Beşiktaş'ın başına Beşiktaş'a yakışır yönetim istemek suç mu? Ayrıca "sevinmek için sevmedik"lafına karşıyım.Sevinmek için sevmeyenler bu takım küme bile düşse tepki göstermeyecek demek ki.Tabi ki bu takım kaybettiğinde yüz çevirecek değiliz.Ama bu takımın yeri de 3.'lük değildir. Şanlı bir mazisi olan Beşiktaş'ın yeri her zaman için en üst sıradır. Beşiktaş'a yakışan üç kuruşluk kulüplerle sidik yarışı yapmak değil, onların futbolcu eskileriyle başarı beklemek hiç değil.Yönetici bozuntuları hergün saçma sapan açıklamalar yaparak hem adeta bizlerle dalga geçiyorlar, hem de aleme malzeme veriyorlar.Bu mudur Beşiktaş yöneticisi? Hangisi bu takımın başında olmayı hakediyor? Ben Beşiktaşlıyım arkadaş..Hem de yıllardır.. Çocukluğumda kar dolu tribünde sabahın 8'inde oturduğumu bilirim öğleden sonraki maçı seyredebilmek için. Ben bu eziyetleri çeke çeke bu takımın peşindeysem yıllardır, bu takımı bu hale getiren ucuz adamlara laf söylemeye de hakkım var. Hepsi gidecek birgün, baki kalan Beşiktaş olacak.. İşte o gün Beşiktaş'ı ne halde bırakıp gidecekler ben ona bakarım. Arkadaşın dediği gibi Anadolu takımlarıyla aynı konuma göz göre göre düşürmelerine göz yummam.. Alıntı:
__________________ Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin! | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |