![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
O Bosna milli takımında Brijeg denen takımdan kaç futbolcu vardı acaba? Ve senin mantığına göre Örneğin bir İspanyol büyüğü , mesela Barcelona bizim atıyorum Gaziantep sporla oynayıp kötü bir oyun çıkartsa , koca ilk yarı tek bir pozisyona girebilse , barcelona taraftarının takımına hiçbirşey demeye hakkı yok , çünkü oynadıkları takımın milli takımı Avrupa şampiyonasında yarı final oynadı !!!! Evet ben bu rakibi basitlerin en basitine indirgerim. Ve bunları sadece YENDİK diye sevinmem , zaten ben bu maçın skoruyla , sonucuyla ilgilenmiyorum .Ben koca Beşiktaşın böyle bir takımı ezip geçmesi lazımdı diyorum. Oynanan oyundan bahsediyor ve böyle zayıf bir rakibe karşı bile baskı kuramamamızın sezon için iyi bir sinyal olmadığını söylüyorum. Ayrıca basının çoğunluğu Beşiktaşın çok iyi olduğunu yazıyor bu sene , yani onlardan etkilenmem mümkün değil. İşin iddaa kısmına girmek bile istemiyorum , Beşiktaşın başarısızlığı üzerine iddiiaya girmek benim işim değil, sen daha önce bu tecrübeyi yaşamışsınki bana da teklif ediyorsun. Haaa bu arada , belki senin karşında da 1986 lardan bu yana tv den veya statdan izleyebileceği her Beşiktaş maçını izlemiş biri vardır. İnsanları tanımadan yorum yapmayı bırak artık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |