![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İlk 11 tahminlerine katılmıyorum. İlk 11 de Seriç'i görebiliriz. Batuhan'da eğer esame kadrosunda yer alırsa ve bir kişi eksik kalmazsak oyuna girecektir diye düşünüyorum. Bu arada Teknik Direktörün verdiği izin, sonuçta saygı ile karşılamak lazım. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum..Seriç 3-4-3 'ün ya da 3-5-2 ' nın kanat oyuncusu olamaz çünkü o sistemlerde kontrol alanı 80-100 mt. ki Seriç öyle uzun bir koridoru ,mümkün değil kontrol edemez. Ancak 4-4-2 veya 4-4-1-1 yada 4-3-2-1 gibi kanatlarda 2 kişinin olduğu sistemde 25-30 mt. lik alanı çok iyi kontrol edebilir..Gördüğüm kadarı ile de ayağa top yapabilen bir adam olması da bir avantaj..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inş. kazanrırızz hocamm
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Valla inşallah kazanırız ama yenilirsek bu kararı Denizli'nin başına iş açabilir, derbiden 2 gün önce izin mi verilirmiş dünyanın hangi yerinde var böyle uygulama 2 günde futbolcunu maça nası motive edeceksin tekrar... vs diye yazılar yazacaklar... İnşallah kazanırız inşallaah...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1974 dünya kupasında Hollanda milli takımı eşleri ile geldiler ve final oynadılar..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Benim sürpriz beklediğim diğer isim ise Batuhan (ilk 11 olmasa bile sonradan oyuna girmesi için). G.saray durap toptan çok gol yiyen bir ekip. bunu da rahatlıkla avantajımıza çevirebiliriz. Sonuçta; her şey oyuncularda bitiyor Konu shawnodese tarafından (19-12-2008 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İNŞALLAH alıcaz maçı ama varya bi yenilirsek kızılca kıyamet o zaman kopar... ortalık toz duman olur önümüzü bile göremeyiz demirören yurtdışına filan kaçsın zaten o zaman buralarda durmasın...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |