![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alıştık artık ya napalım sadece bi taraflarımızı yırttığımızla kalırız başka da bi şey olmaz ne desek boş şampiyon yapmıcaklar işte bizi
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Simdi tvden bi kere daha seyrettim hicbisey yok pozisyonlarda,Delgado gibi adam toplasan bi sezonda iki sart görmez. Senin hakemlik bilgine, senin ingilizcene, senin matematik bilgine .....kuyum.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
yoksa ah hakem vah hakem diye diye bir 13 sene daha bekliycez (ki hakemin rezil bir maç yönettiğini düşünüyorum.) şimdi yapabileceğimiz şez takıma destek vermek ikinci yarıya süper başlayıp süper bitirmek.şimdi yönetim istifa demek bu sene şampiyon olma ihtimalimizi çöpe atmak demektir. eğer takımda yada yönetimde revizyona gidilecekse bunun zamanı mayıs haziran olmalı (tüm branşlarda sezon bitince)
__________________ ![]() Konu cacaner tarafından (22-12-2008 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar kurallar sadece Beşiktaşa uygulanıyor..daha maçın başında ne olduğunu belli etti,zaten 1 senedir büyüklerin maçına verilmeyen bir hakem müsvettesini durup dururken bu maça vermeleri olayın rengini belli ediyordu..holo ile servet arasındaki mücadele faul çalınca eyvah ! gene doğrayacaklar bizi dedim..hakemden kart istemek kurallarda yazıyo delgado kart görüyo ama lugano görmüyo..hakemin suratına top atan geçiştirilyo onu yapan beşiktaşlı olsa asmışlardı çoktan..kaleci topa tek parmağıyla dokunsa bile hakimdir kuralını kimse sölemiyo..hakemi aldatan oyuncuya kart kuralını kimse konuşmuyo ayrıca yeni bi kural öğrendik özür dileyince aldatmış olmuyormuş cüneyt e göre..esk.maçında serdarın rüştüyü attığı tekmeyi kimse görmüyo..keza ekremin pozisyonu ankara maçında..buraya yazmaya başlasak sayfalar sürer.. yaa boşa konuşuyorz,boşa çabalıyoruz..herşey ortada..bunları konuşmamak ayıptır,oyuncuların verdiği emeğe yazıktır günahtır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | DK.27, SAÇMA FAUL: Holosko’;nun bir müdalesi yok. Yapıyorsa faulü Servet yapıyor. Yükleniyor. İtiraz bile etmedi. DK.44, İLK SARI HATALI: Delgado aslında topa gidiyor. Bu hareketten kart göreceksen yanlış. Delgado iyi niyetli bir futbolcu. Tekme atmayan adam. Zira Barış abartılı kendini yere atan bir oyuncu. DK.50, KIRMIZI YANLIŞ: Delgado diyor ki, ’;Arkadaş ben bir faul yaptım, sen sarı verdin. Adam kaç defa yaptı, niye vermiyorsun?’; Üstelik bunu İngilizce söylüyor. Ama FIFA kokartlı dil bilen hakem bunu anlamıyor. Hatalı kırmızı kart... Hayırlı işler! Bu işler MHK’;yi götürecek DK.57, İKİNCİSİ DE DOĞRU: Lincoln’;e Uğur’;un yaptığı harekete penaltı çalınır. Lincoln penaltı istiyor ve alıyor. Ama atış yapılırken yine herkes içerde. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |