![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Luce yi gönderdik. Gittikten sonra anladık ve ne oldu. I Love You luce, I Love You luce. Rıza yı gönderdik. Gittikten sonra anladık ve ne oldu. I Love You Rıza, I Love You Rıza. Ertuğrulu Gönderdik. Hala Ertuğrul Ertuğrul. Ve şimdi görüyorumki Denizli İstifa diyenler var. Biz ne yapıyoruz yaaa... Bu takımın başında yıllardır yöneticilik yapan ve hiç bir başarıyı getiremeyen. Hocanın eline doğru dürüst futbulcu veremeyen, Kulübü borç batağına sürükleyen. Stadyum projesi deyipte yeniden başkan olup bizi kandıran adam dururken hala Denizli istifa diyenler var. Allah aşkına şu saçmalıktan vazgeçelim. İstifaya çağrılacak biri varsa o da DEMİRÖREN' dir. Şimdiki hocamız Denizlide olsa, Bende olsam, sende olsan hoca değiştirmek yanlış. Bunu hala neden anlamıyoruz. Emin olun gelen hoca bizi bundan daha iyi yapamayacak. Biz ne yapıyoruz yenilgilerden sonra? Yönetim istifa. Hoca istifa. Sonuç olarak yönetim hocayı gönderiyor ve bizim gözümüzü boyuyor. Bizde eline şeker verilmiş çocuk gibi kanıyoruz. Bu hocalar kötü hocalar değildi. Demirören'e istifa sesimizi artık yükseltmenin zamanı geldi. Lütfen hala hoca demeyelim. yoksa bu adam bizim başımızda kalmaya ve bizde devamlı hoca değiştirmeye devam edeceğiz. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |