![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | inanmak istesemde inanamiyorum neden acaba bu bizim baskanin yuzsuzlugunden olabilirmi ama celal kolotu alip gelecekse hic gelmesin mafya tipli adamlarla yurumez sanli besiktasim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | insalaaaah dogru haberdiir..allahim insallah bize demirörenin istifaaa ettii günleride gösteriiirr
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
bakalım umarım olur yada olmasada demirören gitsede olur | |||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaşlar haber doğru..tv8, fox sport ve cnn türk de gmrdüm bu haberi..yalnız şöyle bişey var tabi kongre üyeliğinde süreyi doldurmamış..evet..ama bu yasayı değiştirme teklifinin verileceğini ve adamın yolunu açacaklarını söylediler..ki buna destek olan yöneticiler inanılmaz fazlaymış..kısaca yeni yıla yeni başkanla girersek bu da azeri olursa eğer şaşırmayın.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | komedi yaa...sallama haber... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |