![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla bu senede oyle olaylar gelisirse bir hakemi gozumuze kestiririz grup halinde bir karsilama yapariz ona kimse unutmasin biz besiktas taraftariyiz bilincliyiz gerektiginde sesimizi duyurmasini biliriz,sadece adil davransinlar hakkimizi yemesinler ve karsilarinda turkiyenin en koklu ve en buyuk kulubu oldugunun farkina varsinlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle bir diyalog yaşandığını sanmıyorum...Ama hakemler ne derlerse desinler, adları çıktı 9'a inmez 8'e artık, satılmışsınız işte, bu kadar basit...Bir takım aleyhine düdükler 4-5 hafta üst üste çalınmaz, bunun adı artniyetten başka bir şey değildir...Edu elle gol atar bunu verirsiniz, Nobre dizle gol atar buna el dersiniz, sadece bir pozisyon söyledim, bu bile yeter ne olduğunuzu kanıtlamaya!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Alıntı:
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |