![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gerçekçi olalım lütfen! kapasitesinin en az 50 bin olmasını isteyenlere sorarım. o kadar kombine aldığı halde fenerbahçe'liler her maç o stadı dolduramıyor. biz mi dolduracağız? 38-42 bin aralığındaki bir kapasite bjk taraftarı için idealdir. doldurabilmek için de şu kriterlerin olması gerektiğine inanıyorum: * yapılacak bir stadı işlevsel kılabilmek için herşeyden önce kombine sayımızı arttırmamız gerekir diye düşünüyorum. * yüzden fazla giriş ve çıkış kapısı (rahat giriş ve çıkış için) * yiyecek ve içecekleri insanca alabileceğimiz cafe ve restaurantlar * herkesin biletinde ya da kombine kartında yazan yere oturabilecek düzenin sağlanması * az kişiyle bile çok gürültü çıkartabilecek bir yapının olması (akustik) tüm bunlar aslında stadın demirbaşlarıyla ilgili olmasını istediklerim. aslında oraya ait olan bizlerin de o stada birşeyler katması gerekiyor. hepimizin takımıza inanarak o stadı doldurmasının, küfür etmeden desteklemesinin, bilinçli bir taraftar olarak gelip gitmesinin o stadyumda olmasını istediğimiz maddi unsurlardan çok daha önemli olduğunu düşünüyorum... peki ya siz?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dünya da denize kıyısı olan tek stat bence herşeyin en güzeli örnek bir stat olsun yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
karşınıza çıkacak acı gerçeği unutmayın stada harcanan parayı bilet ve kombinelerden de çıkartmaya çalışıp fiyatlara yansıtacaklardır zaten ye taraftar olarak uyuzuz senelerdir aldığımız kombineyi bu sene almadık o zamanda zor alırız zaten yapamazlarya...neyse.Beşiktaş Taraftarı "bağdat caddesi züppeleri"olmadığı için yüksek meblağlardan satılacak kombineyi size kaç bin kişi alır?Yapılmasın demİyorum ama kesinlikle tarihi stadımızdaki ortam ve akustik olacağına inanmıyorum,mesela bakalım "ÇARŞI YA"yeni stadda nereyi verecekler ya kağıtlar tersine dönerse "***"muhabbetine dönüşürse sizce ne olur tribünlerin hali?ALİ,VELİ,MEHMET BENİM KOMBİNEM VAR AMA YERİME BENİ OTURTMUYORLAR DERSE ÇIKIP BİRİLERİ SİZCE NE OLUR?Herşeyi düşünmek lazım arkadaşlar stadın etrafını büyük otellere peşkeş çeken devlet tepemize "Gök kafesi"diktiren zihniyet,Swissoteli,Çırağanı yaptıran develet bunların arasında kalan stadımıza nasıl izin vermezler anlamak mümkün değil işin içinde BJK olunca herşey zorlaşıyor o yüzden dua edelimde "STADI DEVLETE PEŞKEŞ ÇEKTİRİP BİZİ beşiktaş tan koparmasın.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Meric tarafından (04-01-2009 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Guest
| Alıntı:
küfür konusu dışında katılıyorm. Ama yeri geldiğinde ağız dolusu bir küfürün yerini hiçbirşey tutamaz =) | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
evet doğru o kadar taraftarımız yokken bencede dolmaz stad diğer maddelerede katılıorm ![]() ![]()
__________________ ๒єşเкtคşк... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |