![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beni olumlu ve olumsuz mesajlarla destekleyen tüm BEŞİKTAŞLILARA teşekkür ederim.ben şeçilemedim.ona hiç üzülmedim.Allah hayırlısını versin.beni asıl üzen.benim yarı yaşımda olan kardeşlerimin alaycı mesajları.unutmasınlar ki kendileri hayatta yokken ben BEŞİKTAŞ AŞKIYLA YANIYORDUM.ve ölene kadar da o aşkla yanacağım.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | |||
| | |
| | #3 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başaraılar diliyorum... ama acun MiLLeti kandırmaktan Vaz gecsin yok oyLe bişi 500 bin aLan bilmem ne aLan ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #4 | ||
| CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | 500 bin alan ben görmedim ! siz hatırlıyormuzun ALLAH aşkına benmi kaçırdım yoksa ?
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
| | |
| | #5 | |||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
cıkartmıyo gercekleri kek gibi izLiyoz..
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dün izledim metin die biri yarışıcak dün sölediler boşuna atmayın
__________________ Şampiyon olalım bu sene Uçalım göklere Koyalım cimboma fenere ßir çizik atalım dertlere ßeşiktaş’ım adını yazalım her yere | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Elbet bir gün yarı$acaksınız umarım o 500.000 ytl bir Be$ikta$lı büyüğümüze gider. | ||
| | |
| | #10 | ||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umarım büyük ödülü kazanırsın bir beşiktaşlı olarak şansın bol olsun ![]() ![]() eğer çıkarsan o masaya besiktasforum.net ailesine teşekkür etmeyi unutma![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |