![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Eskişehir yönetiminde bulunan bir arkadaşım aradı ve Eskişehir ile Beşiktaş'ın Batuhan'ı kiralamak konusunda anlaştıklarını söyledi. Alt yapı sağa sola peşkeş çekmek için yapılmamıştır. Bizim Batuhan'a ihtiyacımız varken onu kiralamamız nereden çıktı? Bu kiralamayı Mustafa Denizli istedi ise yönetim engellemeli. Batuhan'ın Türkiye liginde kiralanması onu kaybetmek demektir. Sonu Adem Büyük gibi olur. Vasat bir oyuncu için takasta kullanılır. Batuhan şans verilirse çok da iyi işler yapacaktır. Altyapı daki gençleri harcamayalım, harcatmayalım. Teknik direktörün vereceği rapor bu konuda hiç de önemli değil. Batuhan dünyada gelecek vaad eden 10 gençten biri olarak lanse ediliyor. Ona sahip çıkalım. İlla ki kiralamak istiyorlarsa bu yurt dışı olmalı. Yurt dışında alacağı eğitim onun için artı kazanç sağlar. Eskişehir yada başka bir Türkiye ligi takımı ise onu kaybettirir. Konu shawnodese tarafından (28-12-2008 Saat 09:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |