![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya sen öle diyonda hep hep böle gitmez bi gün ölücem ya ![]() sanki mac 2-0 ken biz öndeymişiz gibi oynamadılar mı deli ettiler beni....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Adrenalinde bi yere kadar.Her sezon bole mi olucak adrenalininde bi tadı var herseyın fazlası zarar ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abuk sabuk goller yedik, yakışmıyor bize...Çıkarılacak dersler var, en önemliside G.Zan'la bu iş olmaz!..Hocanın bunu anlaması lazım artık, kadroya alınması bile hata bu adamın, ne durduğu yeri biliyor ne adam tutmasını biliyor ne de topa girmesini biliyor, neyi biliyor anlamış da değilim!..Bide görüldüki çift ön liberoylan bu tip maçları kazanmak zor olacak, hocada maç sonrasında buna yakın bir şey dedi zaten, haftaya büyük ihtimal çift forvetle başlarız, olması gerekende bu, yoksa Holosko gibi bir yıldızı kaybedeceğiz sağ kanatta...Bu hafta futboldan çok skor önemliydi bence, 3 puanı aldık gerisi önemli değil, yeterki gereken dersler çıkarılsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |