![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kardesim hayatinizda bikerede elestirmeden once tebrik etmeyi ogrenin be bukadarda olmaz sizdeki bu kafayla bu takimdan hicbirsey olmaz ne bekliyorsunuz anlamadimki besiktas cikcak her mac ilk 45 dakika icinde maci 5 0 a tasiyip kazanacakmi o sicakta o nemde maci 2 0 dan geriye cevirmis bir takim var medyaya uyacaginiza takiminizin kazanma azmini alkislayin ayrica ertugrul hoca maca damgasini vurmustur yaptigi degisikliklerle
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (25-08-2008 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Neyse maça gelcek olursak ben takımı çok beğendim. 2-0 olduğunda bile galip geleceğimizden emindim çünkü oynayan ve hakeden taraf bizdik saçma sapan iki hatadan dolayı kalemizde golü gördük.Ama o sıcak havaya o zemine rağmen futbolcularımız hiç yılmadı saldırdı saldırdı ve emeklerinin karşılığını mükemmel şekilde aldılar. Ama bazılarına bu bile yetmiyor işte.. Onlarada sadece yazık diyorum. Futbolcularımıza saygınız olsun biraz 95 dakika boyunca o sıcağa rağmen sahanın heryerinde savaştılar koştular. Ben bu oyuncuların önünde saygıyla eğilmekten başka bişey yapmam. | |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
evet ayni dedigin gibi daha oncede tello geride aydin onunde oynasin diyorlardi cok biliyorlarya bu arkadaslar herbiri spor akademisini bitirip td lik diplomasi almis insanlar o yuzden neyse bende begendim ama millet ligin ilk macinda ne bekliyordu onu anlamadim birtek gokhan zan ya ben taktim bu cocuga yada bu cocuk harbiden futbolcu falan degil hele stoper hic degil hayatimda rakip topa vururken seyreden baska bir stoper gormedim zapo sivok ikilisi ile ciksaydik bence o gollerin 2 side olmazdi zapo sakat herhalde ve holosko gerci muhtesem bi orta kesti ama hic begenmedim tamam sag acik oyuncusu olmayabilir ama mucadelede etmedi kosamiyordu sanki sakatlik falan olabilirmi acaba
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Holosko konusunda da gerçekten bugün onu tanımakta zorlandım. Yerini yadırgadığı içinmi yoksa başka bir sorunumu var bilmiyorum fakat çok moralsiz duruyordu sonra kaçırdığı net pozisyonlarda onu etkiledi ve oyundan iyice koptu.. Neyseki oyuna geri dönüşü iyi oldu ve mükemmel bir orta ile Boboya golü attırdı. Bu kimi zaman oyundan kopmaları falan sıcak havaya bağlıyorum. Biz bile evlerimizde otururken bunalıyoruz o adamlar kilometrelerce yol koşuyor. Futbol oynamaya daha elverişli ortamlarda çok daha güzel oyunlar sergileyeceğimizden adım kadar eminim. Bugün birde o berbat zemini göz ardı etmemek lazım. Antalya gibi bir şehire bu zemin bu stad ve taraftar hiç yakışmıyor. | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardesim hayatinizda bikerede elestirmeden once tebrik etmeyi ogrenin be bukadarda olmaz sizdeki bu kafayla bu takimdan hicbirsey olmaz ne bekliyorsunuz anlamadimki besiktas cikcak her mac ilk 45 dakika icinde maci 5 0 a tasiyip kazanacakmi o sicakta o nemde maci 2 0 dan geriye cevirmis bir takim var medyaya uyacaginiza takiminizin kazanma azmini alkislayin ayrica ertugrul hoca maca damgasini vurmustur yaptigi degisikliklerle[/quote] | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |