![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tek zayifetimiz soldan ama ataklarımız bence iyidi. sol daki problemide hallettik mi çok iyiye gideriz. Arkadaşlar ayrıca lig ilk başladığında adam gibi durum belli olmas durm 10. haftadan sonra netleşir. Umarım ertuğrul hoca herşeyin üstesinden gelecektir.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hazımsızlık işte ya..
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | aynn katılıorm çok büyük terbiyeszlk şerefsz hepsi . . !
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | siz istanbul'a gelmiyecekmisiniz bunun ilerisini düşünün sizi besiktas sokaklarında kosturacaz bekleyin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Terbiyesiz ya
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ******** antalya!! daha ilk haftadn kin kustular resmen ********ler!! ant.d yaşıyorum ama artık ant.spordan nefret ediyor it herifler.inönüde hepsini tepelemezsek gözüm açık gider | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | katılıom.terbiyesizler.
__________________ [SIGPIC] BURASI BEŞİKTAŞ . FERMAN GEREKMEZ . DELİKANLI YUVASIDIR . ÇAKALLAR GİREMEZ ! ! ! [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |