![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
nasıl yazı yazacağımı sizden öğrenecek değilim...yineliyoeum fenerbahceden gelen hiçbir yerli topçuya ı-sı-na-ma-dık...oldumu tekraralıyorum rüştüye ısınamadık...kaleciliğinide beğenmiyoruz...ayrıca merak ediyorum neye göre değerlendiriyorsun kaleciliğini , anlatta öğrenelim....ez cümle '' rüstü'ye ısınamadık''
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | senin üslübunda yanıt verdim , sen bana rahatlıkla ''z'' değil ''m'' dıyebılıyorsan benim kullanmıs olduğum üslübu da haketmişsindir...sende devam edebilirsin fenerlileri alkışlamaya...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Beşiktaş'a evvelde veya şimdi bir saygısızlığını görmedim Rüştü'nün. Hala farkına varamamış olabilirsin ama Rüştü BEŞİKTAŞ forması terletiyor. Senin mantığınla cevap vereceğim, belki daha iyi algılarsın ![]() Rüştü gol yediği zaman alkışlarsın, fenerli ya hoşuna gider...
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Rüştü'yü sevme nedenim efendiliği, karakteridir. Pascal apayrı birşey. Zaten burada Pascal'ı, İlhan'ı, Şifo'yu , Tayfur'u sevdiğim gibi Rüştü'yü sevdiğimden, onlarla aynı yerde tuttuğumdan bahsetmiyorum.. Şuanda Beşiktaş forması giyiyor, elinden geleni yapıyor, ter akıtıyor Beşiktaş için. Ben bu adamı niye sevmeyeyim? Sen ısınamamış olabilirsin. Niye ısınamadın diyecek halim yok. Aynı fikirde değiliz, hepsi bu.. Celallenmeye hiç gerek yoktu. Kimsenin tuttuğu takımdan emin olamayız bu arada. (ALt yapıdan gelenler hariç) Başta Hakan Arıkan'ın.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |