![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre almalı bence istediği parayı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | abicim tamam herkezde bir nobre hayranligi var anliyorumda kimse kusura bakmasin ama gol kralligi siralamasina bir bakalim baros 14 gol yildiz 11 gol tabata 8 gol (forvet arkasi) lincoln 7 gol (forvet arkasi) gokhan unal 7 gol (forvet) sercan 7 gol forvet nobre 7 gol forvet taner gurleri 7 gol forvet bu adamlarin oynadigi mac sayisina bakalim bide attiklari gol ortalamasina kesinlikle bu paralari hakedecek bir oyuncu ve golcu degil nobre hirsina mucadelesine lafim yok ama kocaelinin bursanin forveti bile ayni sayida gol atmis nobreyle kaldiki kimsenin begenmedigi delgado bile 5 golle arkasinda toplam 6 maca duzgun sekilde 11 baslayan bobonun bile 4 golu var bence nobre besiktasin golcusu degildir kardesim ister hakkimda ne dusunurseniz dusunun ama nobre bobodan kesinlikle iyi bir golcu degil iddaa ediyorum etmeye devam edecegim bu sezon nobrenin girdigi gol pozisyonlarina bobo girseydi eger su anda barosla ya ayni sayida yada bir eksik bir fazla sayida beraber gidiyorlardi ben nobrenin besiktasta bobo varken 11 baslamasini anlamayacagim anlayamiyorum kusura bakmayin begenmiyorum demiyorum ama bobo besiktasin 11 nde herzaman golculerin ilk sirasina yazilmali benim iddaam budur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bir adama hak ettiğinden fazla değer verirseniz olacağı bu ,...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu ortamında bu paralar çok büyük paralar..Daha neyine imza atmıyor. Tamam tam bir profosyonel ve çok çalışıyor ama bu parayı hakedecek kalitede değil bence...Al parayı al.. iyidir bu para... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nobre beşiktaşta dinamizmi sağlayan nadir oyunculardan biridir onun mücadelesi ve forvetteki hareketliliğinin bize çok katkısı olduğunu düşünüyorum eğer o parayı hakeden biri varsa takımda oda nobredir.takımda hiç bir mücadele belirtisi olmasada nobre mücadele ediyor buda benim izlerken zevk almamı sağlıyor ve takım mücadele etmezken deil nobre kralı gelse gol atamaz veya gol kralı olamaz
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya elımızdekı degerler gercekten cok ıyıler ama verdıgın ornekler yanıltıcı cunku nobre attıgının yanında rakıp alanda yaptıgı baskı ve capraz kosularla yarattıgı bosluklar dıger arkadaslarına pozısyon yaratıyor. atma ozellıgının yanında attırma ozellıgı de olan bı futbolcu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sence bu takımda kıme deger vermelıyız kım hak edıyor ? | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |