Alıntı:
mrve_bJk´isimli üyeden Alıntı
Benim üslubumda bir çirkinlik yok. Kendi adına konuşabilirsin, tüm Beşiktaşlıların adına değil. Herkesin senin gibi düşünmediği ortada, farklı görüşlere saygılı ol.
Beşiktaş'a evvelde veya şimdi bir saygısızlığını görmedim Rüştü'nün. Hala farkına varamamış olabilirsin ama Rüştü BEŞİKTAŞ forması terletiyor. Senin mantığınla cevap vereceğim, belki daha iyi algılarsın
Rüştü gol yediği zaman alkışlarsın, fenerli ya hoşuna gider... |
ben kendı ceveremdekı bir çok beşliktaşlı adına cevap yazıyorum bu bir, farklı görüşlere saygısı olmayan ve hemen garip bir sekilde savunmaya geçen sizsiniz bu iki , ben 22 yıllk beşiktaş taraftarıyım ( 28 yaş) ve beşiktaş için inönüden bir çok kez ağlayarak çıkmısımdır ( metin tekin sakaryada beyin travması geçirdiğinde ailem beni nasıl sakinleştireceklerini şaşırmıştı) ve hiç bir zaman yediği gole sevinmem bu üç, efendilkten bahsediyorsunuz , soruyorum size nouma cok mu efendi bir topçu olduğu için mi,yoksa gerçek bir beşiktaşlı olduğu için mi sevmiştik bu dört( rüstü çok efendi diyorsunuz ya) ...

umarım söyledıklerımı tahlil etme kabiliyetine haiz bir yapın vardır dişi kartal...