![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zago ve ronaldonun kramponlarını temizlesin bunlar..ilk maçtan konuşmak belki doğru diil ama bu maça göre konuşursak eer bence 5 milyon euro etcek adamlar deiller toraman ve gökhan bunlardan çok daha kaliteli adamlar..sivok yine biraz iyi ama zapo iyi deil bitane pas da olumlu olsun be kardeşim böle basit bi takıma bile bu kadar pozisyon veren defans güçlü takiplerde folloş olur..sene sonu ertuğrul sivok zapo sinan kolkola giderler bnce olan yine bizim 10 milyon euroya oldu elalem adam gibi topçu alırken biz çöpçü alırsak böle olur...vizyon meselesi biri 5 milyona meira dieri zapo alıyosa ben şaşırıyorum paraları cebe atıyo sinan engin heralde yoksa bu kadar olmaz
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bnde sana bi tavsiye lütfen espri yapma yada yapmayı öğren usta komik deil çnkü..sz çok güzel izliyonz ondan 5 senedir belimizi doğrultamıyoz
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben espri falan yapmadım sana gerçek bir tavsiyede bulundum.. Bi pasında yerini bulsun dediğin Zaponun bugünki istatistiklerine bir bak bakalım. Ayrıca daha iyi dediğin Gökhan ve İbrahimle neler çektiğimiz ortada.. Bu adamların ne yapacakları ortada tabi görmek isteyene.. Lütfen doğru düzgün izleyin boş konuşmayın. He hata olmayacakmı o Allahın emri.. Hatasız bir futbolcu daha dünya üstünde görmedim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Zapo 87 kez topla buluşup 77'sini isabetli olarak kullanmış. Anlamıyorum stoperden, Delgado vari hareketler mi bekliyoruz? Meira dediğin adam Denizli maçındaki golün mimarı değil mi? Kaç hata yaptı yahu.. Abartmayın artık, komşunun tavuğu misali. Zapo çok güven veriyor bana... Daha iyi olacak inşallah.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa sende herkesi Gordon'la kıyaslıyorsun, tek sen mi dedin Gordon kötü diye, herkes dedi bunu, çok büyük marifet mi bunu görmek, adamı piyangodan aldık zaten, iyi çıkması mucizeydi...Zapo-Sivok'u bunla nasıl kıyaslıyorsun, hadi onu geçtim, kazmalar kazması G.Zan'la nasıl kıyaslıyorsun, yahu bi yerinden tutayım diyorum ama yok, neresinden tutayım da savunayım şimdi G.Zan'ı bunlara karşı!..Tamam, futbolculara karşı ön yargılısın, anladık, ama biraz bekle yahu, bi oynasınlar 5-10 maç bakalım, sonra atıp tutarsın ne de olsa... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |