![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Yaş:20 mevki:Orta saha(sol açık) oynadığı külüpler:hertal berlin milli takım:u18:8 maç 2 gol u19:5 maç ümit milli:2 maç 2 gol yaş:33 mevki:Orta saha a mili takım:3 maç oynadığı külüpler:kemerspor-denizlİ-fenerbahçe-antep-ankaraspor-sebat-denizli-bursa kısa bir karsılastırma
__________________ YÖNETİM İSTİFA Konu ysn_t tarafından (09-01-2009 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Aydın'ı sezon sonunda geri alırız yaf, öyle umut ediyorum en azından...Şimdi Aydın için ağlamak yersiz, sonuçta Aydın bizde olsa da hayatta forma şansı bulamazdı, fortis kupasında bile!..Ama Bursa'da formayı aldı mı bırakmaz daha, sezon sonunda da tekrardan alırız...500 bin € verip alabilirmişiz gibi şeyler söyleniyor, iyi yine 5 milyon € falan değil, buna da şükür... | ||
| | |
| | #3 | |||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aydın gibi yetengii git takoza degiş sonra basarı bekle önce forma sansıı ver formaa denizli alıcak belasını görün bakın !!! sampıonluga bu trnsferle inanmıom
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşalr tamm sinirli olabilirsiniz ama LÜTFEN Hocaya ve Yönetime hakaret etmeyelim ortam geriliyor bu yüzden .... ANlayışınız icin Tesekküler İyi Forumlar.....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | 33lük adam iyi takım ortalamasını üst seviyeye çıkartık.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |