![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | borsaya yazı ulaşmış, görüşmelere başlanmıştır diye, umarım aydın konusu gerçeği yansıtmıyordur. Yusufa itirazım yok kadroda dursun, hep dediğim gibi birde sağlam önlibero lazım ama aydın verildi is ben bu yonetimin de hocanında gerçekten akıllarından şüphe edicem.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
34 yaşına gelmiş futbol hayatı bitmrk üzere ola bir oyuncuyu almanın ne manası var ya?hem de takımın eksiği olmayan bir bölgeye gereksiz bir transfer.tello delgado varken yeni bir oyun kurucu almak ancak kadro şişirmek olur.biz kanatlara orta sahanın ortasına adam beklerken gidip de futbolun sonuna gelmiş yusuf u almanın ne gereği var. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılıyorum,önlibero ile birlikte birde defansif bir solkanat alınırsa bu takım çok iş yapar..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şampiyonluk adayımı?Acaba totoyu görebilecmisiniz merak ediyorum.sezon sonu görüşürüz Bu Takım totoya oynar, biz on numaralar kalksın diiyoruz adamlar fenerden kovulan bursada denizlide anca oynayabilen bi adama ii tarnsfer diyor. denizli saolsun beni hiç yanıltmadı(!) ne kadar büyük(!!) bir hoca olduğunu kanıtlıyor.Bu yönetime zaten söyleek laf bulamıyorum.Resmen soğuttular.İnanamıorum ya sabah sabah gene sinirim bozuldu
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (09-01-2009 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya tamam bende istemiyorum 10 numara fln ama şunu gözden kaçırıyosunuz transfer yapan takım beşiktaş yani nasıl yararlı olurlar diye düşünüyoruz heralde dünya devi olucaz demiyoruz türkiyede şampiyon olmak çok kolay bana göre yani onu baz alarak dedim ben tabiki bende istemiyorum 10 numara ama alıyolar napalım o zaman yararlı olsunlar diyoruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşlı maşlı diyoruzda eğer yönetim adamı rahat bırakırsa Yusuf iş yapar... Ama tabikide Beşiktaş'ın aradığı kan değil kesinlikle.. İyi bir yedek olur.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |