![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yaziklar olsun!! Allah sizin belanizi versin Denizli ve Demiroren!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aydını veren zihniyeti kınıyorum yazıklar olsun neymiş 500 euro verirsek geri alabilirmişiz geç bunlar başkan yusuf taş çatlasa 2 sene oynar sonra abbas yolcu aydın ise 15 sene bu farkı göremiyormusun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aydın karabulut bir kaç sene sonra türkiyenin en önemli futbolcusu olur herkes bas bas bağrıyor beşiktaşın ön liberoya futbolun her iki tarafınıda iyi oynayabilen (hücum savunma) futbolcuya ihtiyacı var diyor cisse,toraman ,sivok beceremiyor bu görevi diyor bizim angutlar gidiyor yusufu alıyor sanki yusuf bjk yi şampiyon yapacak yusufdan bu sene ne bekliyorlar ,madem bir on numara alacaksın seriçi gönder alabiliyorsan yine yusuf yaşlarında rivaldo ,seedorf tarzı oyuncu al yazık ya bu kadarda olmaz trabzonspora yazık oldu bir futbolcuyu alda erkekçe al arkadan iş çevirme beşiktaşlılık duruşu diyon madem trabzonun görüştüğü bir futbolcuyu alma ayıptır. ya bu yönetim başarısızlıga mahküm ya doğru bir hareketi yok ya adamların söylediklerinin hep tersini yapıyorlar sinir hastası olduk iyice...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
sen aydının genç millideki maçlaını izlemedin heralde aydın sol açık değil forvet arkası çok teknik ve seri bir futbolcu nihattan sonra en iyi genç ayrıca ben yusufun gelişine bişe demiyorum ama aydını en kötü ihtimalle 6 aylık kiralık verebilirlerdi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla yaşın önemi yok. Yeter ki adam gibi mücadele etsin takıma faydalı olsun. istiosa 45 yaşında olsun... Ama gençlerin verilmesine karşıyım hemde çok.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |