![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
2-O Holosko'nun görevi mi kadar yanlış bir düşünce olamaz..Artık tüm üst düzey takımlarda hücüm kadar takım savunmasına yardım da futbolcuların görevi,Lampard,Gerard,Pirlo, Ballack ve hatta 3-5 gün önce seyrettiimiz 35 lık Nedved gibi dünya çapındaki isimler savunmaya yardım edecekler,gerektiğinde gelip savunmadan top çıkaraaklar takım içindeki Nobre hatta delgado bile takım savunmasına yardım edecek holosko etmeycek..yok öyle birşey.. Vedat la Sanlı ya saygım sonsuz ama saygım sadece kişiliklerine ve emeklerinedir. futbol bilgileri,yetenekleri çok yeterli olsaydı onların zamanındaki hezimetleri yaşamazdık..Rıdvan ın her söylediğine katılmak zorunda da değilim..O belli etmeden özellkle son 2 yıldır tam bir FB amigosu gibi davranıyor....Üstelik kariyeri 2 yıl FB de oynamaktan ibaret ,profosyonellikten uzak bir spor yaşamı geçirmiş biri... Ben onlardan çok bilirim demiyorum ama hayatının 35 senesini futbolun her kademesinde yaşamış ve atrenörlük diploması olan biri olarak en az onlar kadarda anlarım.. 3-Holoskonun taç çigisinin orada durduğu doğru,ancak yazımın tamamını okumadığınız belli oluyor,ben çıplak gözle seyrettiğim Antalya ve Brijek maçında özellikle izlediğim Holoskonun klasik bir sağaçık pozizyonunda oynamadığını anlatmaya çalıştım... Sadece top rakipteyken,savunma planının parças olarak sağ tarafa geliyor..O övdüğünüz Rıdvanlar,Sanlılar gibi eli belinde beklemyor.
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |